«Τι σκότωσε τον Μαραντόνα;»

Ένα ντοκιμαντέρ για τα αίτια θανάτου του Μαραντόνα.

Article featured image
Article featured image

Ντοκιμαντέρ για τα αίτια θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζει η Discovery UK μέσω της ITN Productions, της οποίας ανέθεσε την παραγωγή.

Ο τίτλος «Τι σκότωσε τον Μαραντόνα;» προέρχεται από το γεγονός πως μερικές εβδομάδες μετά το θάνατο του Μαραντόνα, οι πραγματικές αιτίες του θανάτου του, παραμένουν μυστήριο.

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, το ντοκιμαντέρ θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο θάνατος του Μαραντόνα, ρίχνοντας φως στη ζωή που έκανε.

Όπως μεταδίδεται από τα διεθνή Πρακτορεία, στο πλαίσιο ετοιμασίας του ντοκιμαντέρ θα επιχειρηθούν να ληφθούν συνεντεύξεις με γιατρούς, επιστήμονες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό καθώς και άτομα που βρίσκονταν κοντά στον Μαραντόνα, τα οποία μπορούν να μιλήσουν για τις πτυχές της ζωής του.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα Discovery Plus από τις 28 Δεκεμβρίου 2020.

Στο μεταξύ, Δικαστήριο στην Αργεντινή έχει αποφασίσει πως το σώμα του Μαραντόνα «πρέπει να διατηρηθεί» σε περίπτωση που χρειαστεί το DNA για τεστ πατρότητας. Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει τέσσερα παιδιά στην Αργεντινή και ένα στην Ιταλία, ενώ πριν από δύο χρόνια η Μαγκάλι Γκιλ αποκάλυψε ότι ο βιολογικός της πατέρας ήταν ο Αργεντίνος θρύλος.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ