Και ο Ιανουάριος θέλει το Netflix του

Όλα τα νέα που έρχονται με το νέο χρόνο στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Article featured image
Article featured image

Παρότι φύσει και θέσει αισιόδοξοι δεν πιστεύουμε πως Ιανουάριος προβλέπεται να είναι μήνας χαλαρώσεων σε σχέση με τις μετακινήσεις μας καθώς ακόμα τα νούμερα των κρουσμάτων θεωρούνται ιδιαίτερα υψηλά.

Οπότε με την παραμονή μας στο σπίτι να μοιάζει δεδομένη, δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από τις ταινίας και τις σειρές του Netflix για να γεμίζουν τις ώρες μας, όπως γίνεται δηλαδή ένα χρόνο τώρα.

Το 2021, λοιπόν, ξεκινά δυναμικά στο Netflix φέρνοντας την τρίτη και πολυαναμενόμενη σεζόν του Cobra Kai, ενώ από τις νέες πρωτότυπες σειρές της συνδρομητικής πλατφόρμας περιμένουμε με ενδιαφέρον το History of Swear Words με οικοδεσπότη τον Νίκολας Κέιτζ.

Πρωτότυπες σειρές του Netflix

Cobra Kai: Σεζόν 3 / Cobra Kai: Season 3 - (έρχεται τον Ιανουάριο)
Στην τρίτη σεζόν, η ψυχή του Βάλεϊ διακυβεύεται. Με τον Μιγκέλ σε κρίσιμη κατάσταση, ο Ντάνιελ αναζητά απαντήσεις, ο Τζόνι εξιλέωση ενώ ο Κριζ έχει το δικό του όραμα.

Λουπέν: Μέρος 1 / Lupin - (08/1/2021)
Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 5 / Riverdale: Season 5 - (21/1/2021)
Ο Άρτσι και η παρέα του επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν αυτού του εφηβικού δράματος.

Snowpiercer: Σεζόν 2 / Snowpiercer: Season 2 - (26/1/2021)
Δεύτερη σεζόν του μεταποκαλυπτικού δράματος στο οποίο η Γη έχει παγώσει και οι τελευταίοι επιζώντες άνθρωποι ζουν σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει τον γύρο του κόσμου.




Πάρε τον Μάνατζέρ μου: Σεζόν 4 / Call My Agent!: Season 4 - (21/1/2021)
Οι ατζέντηδες στο μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, το ASK, επιστρέφουν για μια τέταρτη σεζόν με την Αντρέα επικεφαλής και το πρακτορείο σε δύσκολη κατάσταση.

Φιλικά Δεσμά: Σεζόν 2 / Bonding: Season 2 - (Έρχεται τον Ιανουάριο)
Απένταροι κι αποκλεισμένοι από κάθε μπουντρούμι στη Νέα Υόρκη, οι κολλητοί Τιφ και Πιτ προσπαθούν να ξαναχτίσουν την υπόληψή τους στην κοινότητα του σαδομαζοχισμού.

Απογοήτευση: Μέρος 3 / Disenchantment: Part 3 - (15/1/2021)
Η Μπιν πρέπει να τα δώσει όλα ως πριγκίπισσα μέσα σε βασιλικές πλεκτάνες, μυστήρια, την αστάθεια του βασιλιά Ζογκ κι ανησυχίες για το ποιος θα κυβερνήσει την Ονειροχώρα.

Fate: The Winx Saga: Σεζόν 1 (22/1/2021)
Μια έφηβη νεράιδα εκπαιδεύεται στη μαγεία ενώ κάνει φιλίες, ερωτεύεται, πολεμά τέρατα και –το πιο σημαντικό– αναζητά την πραγματική της ταυτότητα.


Ονειρεμένα Σπίτια για Όλους: Σεζόν 2 / Dream
Home Makeover: Season 2 - (01/1/2021)
Οι Σέι και Σιντ ΜακΓκι κάνουν πραγματικότητα το όνειρο οικογενειών που αναζητούν μοντέρνους χώρους, από άνετα ξυλόσπιτα μέχρι επαύλεις με γήπεδο μπάσκετ επιπέδου NBA.

Έδεσε το Γλυκό!: Μεξικό: Σεζόν 3 / ¡Nailed It! México: Season 3 - (05/1/2021)
Αποτυχημένα κέικ, ξεφούσκωτα γλυκά κι ατυχείς εκδοχές του Πάντσο Βίγια και του Αϊνστάιν αγχώνουν τους ζαχαροπλάστες που ελπίζουν να κερδίσουν ένα γλυκό έπαθλο χρημάτων.

Το Μπινελίκι και η Ιστορία του: Σεζόν 1 / History of Swear Words - (05/1/2021)
Μια δυνατή και περήφανα βλάσφημη νέα σειρά που διερευνά την προέλευση, τη χρήση στην ποπ κουλτούρα, την επιστήμη και τον κοινωνικό αντίκτυπο των βρισιών.

Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου: Σεζόν 5 / Inside the World’s Toughest Prisons: Season 5 - (08/1/2021)
Έχοντας κάνει χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ράφαελ Ρόου προθυμοποιείται να μπει σε φυλακές των Φιλιππίνων, της Γροιλανδίας και της Νότιας Αφρικής.

Headspace: Οδηγός Διαλογισμού: Σεζόν 1 / Headspace Guide to Meditation - (01/1/2021)
Το Headspace ρίχνει μια φιλική ματιά σε χρήσιμες πρακτικές διαλογισμού και στην έρευνα των αποτελεσμάτων τους. Κάθε επεισόδιο κλείνει με έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό.

Spycraft: Η Τέχνη της Κατασκοπείας: Σεζόν 1 / Spycraft - (20/1/2021)
Μια ματιά στα gadget πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες κατασκοπείας στην ιστορία, τα μυαλά που τα μηχανεύτηκαν και τους πράκτορες που τα χρησιμοποίησαν.



Πρωτότυπες ταινίες του Netflix

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας / Pieces of a Woman - (07/1/2021)
Μετά από έναν θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους.

Η Ανασκαφή / The Dig - (29/1/2021)
Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που αλλάζει την ιστορία.

Ο Λευκός Τίγρης /The White Tiger - (22/1/2021)
Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο στο μπεστ σέλερ.

Φονική Ζώνη / Outside the Wire - (15/1/2021)
Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ