Μάθε ποια διαφημιστική εταιρεία κρύβεται πίσω από τρεις μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκστρατείες…

Τι γίνεται όταν η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η μαγεία γίνονται συστατικά επικοινωνίας; Αυτές τις γιορτές, η δημιουργικότητα και η έμπνευση των ανατρεπτικών μυαλών της TBWA\Entelia The Disruption® Company, έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο της επικοινωνίας.

Article featured image
Article featured image

Η TBWA\Entelia, με πολλή ευαισθησία και ανατροπή, δημιούργησε τρεις εορταστικές εκστρατείες για την Ελληνική Τράπεζα, την Cablenet και το RMHC Cyprus, προβάλλοντας -μέσω της φιλοσοφίας, της μεθοδολογίας και της πρακτικής του Disruption- τις υπηρεσίες και τα μοναδικά μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμής τους!

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο:Hellenic Bank XMAS

«Εμπιστευόμαστε αυτούς που αγαπάμε και μας κοιτάνε στα μάτια με ειλικρίνεια…». Με αυτό το ηχηρό μήνυμα στέλνει η Ελληνική Τράπεζα τις δικές της ευχές, ξέροντας ότι αυτά τα Χριστούγεννα, αν και θα είναι διαφορετικά, όλοι έχουμε τη δύναμη να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.Cablenet

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο Cablenet από ποτέ», αφού οι ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται με το νέο Mobile Purple 4, που προσφέρει Unlimited επικοινωνία, ασταμάτητο σερφάρισμα και δώρο ένα smartphone.RMHC Cyprus

«Το Ronald McDonald House®… μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά!». Με λόγια αγάπης, ευγνωμοσύνης και συγκίνησης, μία οικογένεια που είχε την ευκαιρία να μείνει σ’ ένα ξενώνα Ronald McDonald House στη Γερμανία, μοιράζεται με το κοινό τη δική της εμπειρία.


Με αυτές τις τρεις χριστουγεννιάτικες εκστρατείες η TBWA\Entelia ανεβάζει τον πήχη της εγχώριας διαφήμισης, αγγίζοντας παράλληλα την καρδιά όλων μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ