Τι είναι το FOCUS ON LOVE που σκοπό έχει να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς

Ένα βιντεοκλίπ με πρωταγωνίστρια τη Γιώτα Κουφαλίδου, η οποία νίκησε τον Καρκίνο, συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Αναγιωτό, ο οποίος ενσάρκωσε τον Καρκίνο τον ίδιο και μια εξαιρετική ερμηνεία από την Κύπρια τραγουδίστρια NARCIE, σε μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «CANCER».

Article featured image
Article featured image

Μια ανεξάρτητη προσπάθεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σκοπό της οποίας είναι να ευαισθητοποιήσει και να μαζέψει χρήματα για ομάδες καρκινοπαθών στην Κύπρο.

Η διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια NARCIE, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια κάνει καριέρτα στις ΗΠΑ, έκανε την πρώτη νύξη για το project FOCUS ON LOVE.

Συγκεκριμένα, ερχόμενη Στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι, έπεσε στην αντίληψή της η περιθωριοποίηση και ο παράλογος τρόπος αντιμετώπισης που έχουν οι καρκινοπαθείς στην Κύπρο εν καιρώ COVID. Τόσο συγγενικά της άτομα όσο και αντικαρκινικοί οργανισμοί στην Κύπρο, της αποκάλυψαν τις συνθήκες με τις οποίες πρέπει να ζήσουν οι πλείστοι καρκινοπαθείς και οι οικογένειές τους.

Επιστρέφοντας στην Αμερική αποφάσισε να ηχογραφήσει την επανεκτέλεση του τραγουδιού «CANCER», με τον γνωστό παραγωγό Chris Piquette.

Θέλοντας να προσφέρει και να προβάλει τη χώρα της, μιας και η πορεία της και ο ακτιβισμός της στα κοινωνικά και charity events της Αμερικής είναι πάρα πολύ γνωστός, αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Κύπρου δείχνοντας τους μία αληθινή όψη της ζωής ενός καρκινοπαθή. «Είναι πολύ σημαντικό μέσα στο χάος των κοινωνικών μέσων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης να στρέψουμε τα βλέμματα πάνω σε μία αρρώστια όπως είναι ο καρκίνος και να υπενθυμίσουμε στο κοινό ότι δεν εξαλείφθηκε ούτε κατανικήθηκε».

H NARCIE ετοίμασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού με μία υπέροχη ομάδα Κυπρίων επαγγελματιών οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Για πρωταγωνίστρια κάλεσε την πασίγνωστη Γιώτα Κουφαλίδου, η οποία έδωσε τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια και έχει νικήσει την ασθένεια.

Συμπρωταγωνιστής της Γιώτας Κουφαλίδου, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Αναγιωτός, ο οποίος ενσάρκωσε τον Καρκίνο τον ίδιο μέσα από μια καταπληκτική ερμηνεία.

Το βίντεο κλιπ στεγάστηκε στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας, κάτω από την ευγενή χορηγία του Δήμου της πόλης.

Το βίντεο κλιπ ανέβηκε στο Youtube (δες πιο κάτω), όπου από εκεί το ευρύ κοινό θα μπορεί να πατά απευθείας πάνω σε links εισφορών τα οποία θα ενώνονται απευθείας με τους εξής οργανισμούς: Ένα Όνειρο Μια Ευχή, Καραϊσκάκειο ίδρυμα, Αντικαρκινικός σύλλογος Κύπρου, ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η NARCIE αποφάσισε ότι ήθελε με αυτό το έργο να ενισχύσει όλους τους οργανισμούς και να προβάλει το έργο τους στην Αμερική. Την παγκόσμια προώθηση του βίντεο κλιπ έχει αναλάβει αφιλοκερδώς η Digital Marketing εταιρεία Yoshiro.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ