«Δεν πειράζει… Ένας μπάτσος λιγότερος»

Το σχόλιο νοσηλευτή σε κλινική της Θεσσαλονίκης για το θάνατο αστυνομικού που πέθανε από κορωνοϊό που προκάλεσε οργίλες αντιδράσεις.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: thestival.gr

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο νοσηλευτή σε κλινική της Θεσσαλονίκης για τον 54χρονο υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη που πέθανε από κορωνοϊό.

Ο νοσηλευτής και χρήστης του Facebook δημοσίευσε την είδηση θανάτου του 54χρονου υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη και δεκάδες χρήστες έσπευσαν να συλλυπηθούν για τον αδόκητο χαμό του αστυνομικού. Παρόλα αυτά, ο νεαρός, κάτω από την είδηση του θανάτου του 54χρονου, σχολίασε: «Δεν πειράζει… Ένας μπάτσος λιγότερος».

Το σχόλιο του νεαρού νοσηλευτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση πλήθους χρηστών του Facebook με αρκετούς να σπεύδουν να του απαντήσουν. Πολλοί δε, είπαν ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας με ένα αστυνομικό-φίλο του αποθανόντος- να κινείται εν τέλει νομικά εναντίον του νοσηλευτή.

Λίγο μετά την έκταση που πήρε το σχόλιο του, και τις επιθέσεις που δέχτηκε, ο νοσηλευτής εμφανίστηκε μετανιωμένος με νέα του ανάρτηση, απολογούμενος για την πράξη του.

sxolio-nosileutis.jpg


Με πληροφορίες από: thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ