5 πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζεις για τον αμφιλεγόμενο παίχτη του Survivor, Περικλή Κονδυλάτο

Το νέο love-to-hate πρόσωπο των social media είναι πολλά περισσότερα απ’ αυτά που νομίζεις.

Article featured image
Article featured image

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, ο εκκεντρικός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, φάνηκε πως θα γίνει ένα από τα πρόσωπα που θα ξεχωρίσουν και θα μας απασχολήσουν φέτος, τόσο για τον έντονο χαρακτήρα του όσο και τη στάση του μέσα στο παιχνίδι.

Ο ιδιαίτερος παίχτης της ομάδας των Διασήμων από την πρώτη κιόλας μέρας κατάφερε να χωρίσει τους twitterάδες σε δύο ομάδες με τους μεν να τον στηρίζουν και τους δε να τον κράζουν, ενώ παρά το γεγονός του ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του παιχνιδιού ήδη δημιούργησε εντάσεις τόσο ανάμεσα στην ομάδα του όσο και στην αντίπαλη.

Ένας άνθρωπος δημιουργικός, με τη δουλειά του να αναγνωρίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και από μεγάλους σταρ του εξωτερικού, ο Περικλής Κονδυλάτος, μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Survivor, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει πολλά για τα οποία μπορεί να τον κάνουν να νιώθει περήφανος.

Διάσημος εδώ και χρόνια για τα ιδιαίτερα κοσμήματα που σχεδιάζει, οι δημιουργίες του 41χρονου σχεδιαστή έχουν φορεθεί από πολλούς εγχώριους αλλά και διεθνής celebrities, ανάμεσά του και η Lady Gaga και η Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Mindy-Kaling.jpg



Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια.


Πριν ασχοληθεί με το κόσμημα, είχε καταπιαστεί με την ζωγραφική και τη γλυπτική.



Εκτός από την Ελλάδα, τα κοσμήματά του πωλούνται και στην Αμερική μέσω της ιστοσελίδα της ελληνοαμερικανίδας, Patricia Field, της γυναίκα που άλλαξε τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες μέσα από το θρυλικό πλέον Sex & the City.



Του αρέσει να κάθεται σε πολυσύχναστα μέρη παριστάνοντας ότι πίνει καφέ ή διαβάζει κάτι για να παρατηρεί τον κόσμο που περπατάει και να εμπνέεται για τη δουλειά του.

IMG_9994.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ