Ο «πόλεμος» του Netflix στον Johnnie Depp

Τι συνέβη μεταξύ της δημοφιλούς πλατφόρμας και του διάσημου ηθοποιού;

Article featured image
Article featured image

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες, μετά την κίνηση του Netflix να αποσύρει όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ από την πλατφόρμα του.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του δημοφιλή ηθοποιού αλλά και σε συναδέλφους του, η κίνηση του Netflix να αποσύρει από το αμερικάνικο περιεχόμενο του όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ. Το ίδιο το Netflix δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αφορμή για αυτό φαίνεται πως στάθηκαν οι κατηγορίες πως ο γνωστός ηθοποιός χτυπούσε την πρώην σύζυγο του. Για την ακρίβεια, πριν μερικούς μήνες η Βρετανική εφημερίδα Sun είχε κυκλοφορήσει άρθρα που αποκαλούσαν τον Ντεπ «wife beater», δηλαδή αυτός που κακοποιεί την γυναίκα του.

Αν και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κινήθηκε νομικά εναντίον της γνωστής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε χτύπησε τη σύζυγό του, μόλις πριν μερικές εβδομάδες τα Βρετανικά δικαστήρια απέρριψαν το αίτημά του για αποζημίωση, δικαιώνοντας έμμεσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Στον απόηχο της δικαστικής διαμάχης, ο Ντεπ έχει χάσει αρκετές δουλειές σε μεγάλες παραγωγές ενώ η Warner Bros τον εξώθησε σε παραίτηση και έτσι δεν θα συμμετέχει στη νέα ταινία Fantastic Beasts. Ο ρόλος του μάγου Gellert Grindelwald πρόκειται να δοθεί σε άλλον ηθοποιό για την τρίτη ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πλέον το καλοκαίρι του 2022.


Πηγή: reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ