Το ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αστυνομίας Κύπρου που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Μήνυμα που εστάλη, έστω και με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο ή μια πράξη που άθελα της έγινε ύβρις.

Article featured image
Article featured image

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στα social media προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις για το αν η Αστυνομία Κύπρου έπραξε ορθά ή έσφαλλε σε σχέση με τον τρόπο που επέλεξε να στείλει το δικό της μήνυμα οδικής συνείδησης για την φετινή, εορταστική περίοδο.

Έξω από το Μουσείο της Αστυνομίας επί της Λεωφόρου Λεμεσού, η Αστυνομία Κύπρου επέλεξε να στήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο άλλου τύπου, όχι από ξύλο ή μέταλλο, αλλά από διαλυμένα φανάρια, τροχούς και παλιοσίδερα αυτοκινήτων.

Το αποτέλεσμα δίχασε τους πολίτες με πολλούς να θεωρούν πως αυτή η επιθετική πρακτική ίσως να είναι η σκληρή υπενθύμιση που όλοι χρειάζεται να έχουμε κατά νου όταν βρισκόμαστε στο δρόμο και κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως όλο αυτό αποτελεί μια υπερβολή και ύβρι απέναντι σε όλους όσοι έχασαν φίλους και συγγενείς στο δρόμο από λάθη τρίτων.

Όπως και να έχει το ζητούμενο μάλλον επετεύχθη καθώς το ιδιαίτερο αυτό installation της Αστυνομίας Κύπρου κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης στη δημόσια σφαίρα θέτοντας στο επίκεντρο όχι την αισθητική του αλλά την οδική ασυνειδησία των Κυπρίων.

129958193_3769452659771992_1036231543151090181_o.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ