Σεξομολογήσεις #494: «Με θέλει δούλα του…»

Οι ερωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου της, την έχουν κουράσει ενώ νιώθει πως την υποτιμούν. Τελευταία της ελπίδα για να βρει λύση, η Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Με πολλή δυσκολία κάθομαι να σου γράψω tipster μου. Αλλά, έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Με θέλει δούλα στο κρεβάτι του. Με θέλει σκλάβα του και δεν το αντέχω πλέον. Ξέρεις τι με θέλει να κάμνω; Να γονατίζω γυμνή και να πηγαίνω στα τέσσερα μου να τον βρίσκω στο κρεβάτι και να τον ‘περιποιούμαι’ σαν απλώνει πάνω στα σεντόνια. Τούτη η εικόνα αρέσκει του. Όμως, δεν μπορώ πλέον να το κάμνω. Με κούρασε η όλη φάση. Δεν αντέχω άλλο τέτοια υποτίμηση - να με έχει δουλικό του. Όμως, αγαπώ τον. Αλλά, γιατί πρέπει να του το αποδεικνύω με τέτοιες πράξεις; Δεν τραβώ. Τι να κάμω;




Αν είναι κάτι που δεν το θέλεις και δεν το απολαμβάνεις πια, απλά, σταμάτα να το κάνεις. Είσαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν είσαι δούλος κανενός. Πρέπει να καταλάβεις ότι η αγάπη δεν μετριέται με την υποταγή. Αλίμονο να έπρεπε να υποτάσσεσαι στα βίτσια κάποιου για να αποδείξεις την αγάπη σου προς το πρόσωπό του. Δεν λέω… ωραία και τα kinky stuff, αλλά αν σε ενοχλούν και σε υποβιβάζουν, τότε, απλά δεν τα εφαρμόζεις! Πολλές φορές μπαίνουμε στο τρυπάκι να κάνουμε πράγματα για τον/την σύντροφό μας που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, και για αποφυγή συγκρούσεων τα κάνουμε παθητικά και βαριεστημένα. Είναι κρίμα όμως και είμαστε κρίμα να κάνουμε κάτι με το κούντημα. Ειδικά στο θέμα του σεξ. Το μόνο κούντημα που επιτρέπεται είναι… το πήγαινε-έλα την ώρα της συνουσίας. Άλλου είδους επιβολές –αν δεν μας βρίσκουν σύμφωνους- να δείχνουμε κίτρινη και κόκκινη κάρτα.


Φωτογραφία: Sonny Ravesteijn/Unsplash

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ