Drama Queen Elizabeth

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζει το (οικογενειακό) δράμα της.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: VanveenJF/Unsplash



Εκεί που νομίζαμε πως ο «πόλεμος» μεταξύ παλατιού και ζεύγους Χάρι-Μέγκαν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του, ιδίως μετά και την απόφαση του παλατιού για τη μη χρήση της λέξης «royal» για προώθησης του brand τους, ένα νέο ξέσπασμα της βασίλισσας αναζωπυρώνει την ένταση.

Λίγο μετά την απόφαση του παλατιού για το «royal», το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από τον Μονάρχη ή την Προεδρία της Κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση της λέξης ‘Royal’ στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δε σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ‘Sussex Royal’ ή κάποια μορφή της λέξης ‘Royal’ σε οποιοδήποτε έδαφος (είτε μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε όχι) όταν γίνει η μετάβαση την άνοιξη του 2020».

Με την Βασίλισσα να σηκώνει το γάντι –έστω και με καθυστέρηση- απαντώντας στον εγγονό και τη νύφη της, μέσω επιστολής: «Είναι τόσο απογοητευμένη που το δικό της εγγόνι της συσσωρεύει τόση αμηχανία στη μοναρχία και φέρει όλη αυτή την ανεπιθύμητη προσοχή στην οικογένειά του, στη χειρότερη δυνατή περίοδο».

Η ίδια με βάση αυτή της την δήλωση θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους από τη στιγμή που τους στήριξε απόλυτα στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ