Από Covid-19 απεβίωσε ο πατέρας του Κύπριου κωμικού Κώστα Κώστα

Ήταν ένας εκ των Κυπρίων που απεβίωσαν από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Article featured image
Article featured image

Απεβίωσε στη Μεγάλη Βρετανία ο πατέρας του Κύπριου κωμικού Κώστα Κώστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive.

O 76χρονος πατέρας του Κύπριου κωμικού παρουσίαζε συμπτώματα για μία βδομάδα, ενώ βρισκόταν περιορισμένος στο σπίτι του στο Λονδίνο με τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί ότι δεν είχε επαφή με τον Κώστα Κώστα ή τον υπόλοιπη οικογένειά του, αφού προληπτικά αποφάσισαν να απομονωθούν για να περιορίσουν τον κίνδυνο. Η μητέρα του, μάλιστα, δεν του είχε αναφέρει τίποτα για να μην τον ανησυχήσει.


Μετά τον αδόκητο χαμό του 76χρονου, έγινε εισήγηση στις υπηρεσίες υγείας της χώρας όπως εξεταστεί και η σύζυγός του για κορωνοϊό αλλά αρνήθηκαν, καθώς δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα.

Να σημειωθεί ότι άλλοι δύο Κύπριοι έχασαν τη ζωή τους στην Βρετανία από κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Λευκωσίας, Χρύσανθου Φάκα, ο θείος του Παύλος Φάκας έχασε την μάχη για την ζωή όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Επίσης, ο 51χρονος Παναγιώτης Φιλίππου, κάτοικος Λονδίνου, ήταν ένα από τα 113 θύματα του νέου κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά την μεγαλύτερη αύξηση των θανάτων εντός ενός 24ώρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ