Ένα ξενοδοχείο (με τους κηπουρούς του) και ένα κατάστημα κατάγγειλε μεταξύ άλλων χθες η Αστυνομία

Ακόμα δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα χαλάρωσης και κάποιοι ήδη νιώθουν πιο χαλαροί.

Article featured image
Article featured image

Όλο αυτό το διάστημα επικροτούμε την ευσυνειδησία που επέδειξαν οι πολίτες της Κύπρου απέναντι στα περιοριστικά μέτρα, γεγονός που βοήθησε τη χώρα να εξέλθει όσο το λιγότερο λαβωμένη από την πανδημία.

Πάντα, ωστόσο, υπήρχαν και αυτοί που θεωρούσαν τους εαυτούς τους υπεράνω κάθε πανδημίας, νόμων και κανονισμών, κάνοντας το δικό τους.

Αυτοί οι κάποιοι, με το που ανακοινώθηκαν η χαλαρώσεις των μέτρων, από τη Δευτέρα 4η Μαΐου, αποφάσισαν πως το πρόβλημα έληξε και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε ξανά στα παλιά, έστω και αν ακόμα ισχύουν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα των προηγούμενων ημερών.

Χθες, 30 Απριλίου, η Αστυνομία Κύπρου προέβη σε δεκάδες καταγγελίες για παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων σε μόλις 12 ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη μία περίπτωση εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Πάφου, μεγάλος αριθμός ατόμων να καθαρίζουν τον κήπο και καταγγέλθηκαν. Στη δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε ένα κατάστημα το οποίο λειτουργούσε παράνομα.

Τέλος, στην τρίτη καταγγελία, ένας άντρας στην περιοχή Μόρφου, αποφάσισε να επισκεφθεί τον γείτονά του. Και στους δύο εκδόθηκαν εξώδικα.

Συνολικά, σε ολόκληρη τη Κύπρο πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 12ωρο 518 έλεγχοι σε υποστατικά και καταγγέλθηκαν τρία. Την ίδια ώρα έγιναν 4240 έλεγχοι σε πεζούς και οδηγούς και καταγγέλθηκαν 73.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ