Κύπρια εντερπρενέρ ετοίμασε πακέτο γάμου προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις εποχής

Περιλαμβάνει αξεσουάρ για προστασία από τον Covid-19.

Article featured image
Article featured image

Μετά τον τουρισμό, οι γάμοι που είχαν προγραμματιστεί για το 2020 δέχτηκαν ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα από την πανδημία καθότι οι περισσότεροι αναβλήθηκαν και όσοι μετέφεραν αργότερα, μέσα στο χρόνο, τον προγραμματισμό τους, φαίνεται πως οδηγούνται σε μεταφορά του για το 2021, αφού ο φόβος της μετάδοσης του ιού δεν θα επιτρέψει να γίνει το γλέντι και η διασκέδαση όπως προβλέπεται. Παρόλα αυτά κάποιοι γάμοι θα πραγματοποιηθούν, έστω και υπό τους περιορισμούς που θα επιβάλει το υπουργείο Υγείας, όταν αρθούν όλα τα μέτρα.

Ένα από τα προβλήματα, ωστόσο, που φαίνεται να απασχολεί τα ζευγάρια είναι η στενή επαφή που αναγκαστικά θα έχουν με τους καλεσμένους με τη μάσκα και τα γάντια να θεωρούνται απαραίτητα αξεσουάρ, τουλάχιστον για το ζευγάρι.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει, όμως, μία γυναίκα εκείνη την ημέρα είναι ένα στοιχείο που θα της χαλάσει την αψεγάδιαστη εμφάνιση, όπως η χειρουργική ή άλλου τύπου μάσκα. Γι’ αυτό και ένας οίκος νυφικών στην Κύπρο σκέφτηκε να ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πακέτου γάμου, σε προνομιακή τιμή, προσθέτοντας μέσα και την κατασκευή νυφικής μάσκας που θα ταιριάζει με το νυφικό.

96724875_2672762502936442_4576159157056438272_n.jpg


Οπότε και η νύφη θα προστατευθεί και η εμφάνισή της θα παραμείνει άψογη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ