Νέα άφιξη σήμερα: Το Jamie Oliver’s Diner

Article featured image
Article featured image

To Jamie Oliver’s Diner είναι εδώ για να μας αλλάξει τη διάθεση με τις γεύσεις του.

Με ένα μενού εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Jamie Oliver στις ΗΠΑ, το Jamie Oliver’s Diner είναι εδώ για να γεμίσει το τραπέζι μας με αυθεντικές Αμερικάνικες συνταγές.

“I wanted to open a diner with a menu full of delicious, classic diner comfort food, with great food values and ethics at its heart. That means all our ingredients are sustainable and as local as we can make them. There are plenty of yummy healthy dishes, as well as some naughty ones that I’ve tried my best to keep in check, but everyone is guaranteed to make you smile.” – Jamie Oliver

Burgers, BBQ Ribs, Roasted Chicken, Pulled Pork, φρέσκιες σαλάτες και Fish & Chips είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που δεσπόζουν στο μενού του Diner, και αναμένουν τους λάτρεις του είδους να τα δοκιμάσουν.

Mε 8 αυθεντικές συνταγές Burgers όπως το Jamie’s Insanity Burger, το Pulled Pork Bun, το The Whole Hog και το The Jerk Chicken Burger, το Jamie Oliver’s Diner φαίνεται να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των φίλων του burger.

Ξεχωριστή θέση στο μενού όμως, έχουν και οι κατηγορίες Favourite Selections και BBQ Classics & Mains, με τα Diner BBQ Plate και Family Diner Special να κινούν το ενδιαφέρον για δοκιμή, εφόσον αποτελούν συνδυασμούς προϊόντων από το μενού.

Και για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στο κάτι επιπλέον, τα Halloumi Fries του Jamie, τα Sticky Hot Wings και τα Diner Nachos δεν πρέπει να λείπουν από τις επιλογές τους!

Το Jamie Oliver’s Diner θα είναι το πρώτο διεθνές brand στην Κύπρο που θα λειτουργεί βάση της νέας τάσης στο χώρο εστίασης, που ονομάζεται «σκοτεινή κουζίνα» (dark kitchen) ή «κουζίνα φάντασμα» (ghost kitchen). Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις νέες προτάσεις που έχει να μας προσφέρει αποκλειστικά στο σπίτι με την υπηρεσία Delivery.

Παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο 77.77.33.33. ή μέσω Foody και Bolt Food.

Half Chicken.jpeg

Ribs.jpeg

Double Trouble.jpeg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ