Σήμερα συνδεόμαστε με την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση

Στο European Youth Event, στο Facebook, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Ε.Ε., Νεολαία και Περίοδοι Κρίσεων».

Article featured image
Article featured image

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (Συ.Ν.Κ.) θα λάβει μέρος στη φετινή Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας (EYE2020), η οποία έχει μεταφερθεί διαδικτυακά.

Αυτή τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, 14:00 (ώρα Κύπρου), μπορούμε να συνδεθούμε με τη σελίδα του European Youth Event στο Facebook για μια συζήτηση με θέμα «Ε.Ε., Νεολαία και Περίοδοι Κρίσεων».

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν η κα. Susanne Conze, Εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού της Ε.Ε. (EACEA), ο κ. Benjamin Günther, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας και η κα. Yasmine Ouirhrane, Νεαρή Ευρωπαία για το 2019 και ιδρύτρια του podcast We Belong.

«Θα συζητήσουμε για το πώς η Ε.Ε. χειρίστηκε περιόδους κρίσεων στο παρελθόν και για το πώς επηρεάζεται η Ευρωπαϊκή ταυτότητα κατά τη διάρκεια μεγάλων κρίσεων. Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι νέοι για το πώς διαμορφώθηκαν πολιτικές για τη νεολαία λόγω κρίσεων (π.χ. Youth Guarantee), αλλά και για ευκαιρίες που πιθανόν να προκύψουν στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook μέσω της σελίδας του European Youth Event (https://www.facebook.com/YouthEP/ ). Νέοι και νέες από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τις απορίες τους.

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Αντιπρόεδρος Α’ του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, κα. Χριστιάνα Ξενοφώντος.

European Youth Event.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ