Πρώην σωματοφύλακας του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ «δικάζει» το ζευγάρι για τη συμπεριφορά του

Ο ελληνικής καταγωγής, Steve Stanulis, αποδόμησε το πολύ διάσημο ζευγάρι.

Article featured image
Article featured image

Ο Steve Stanulis μίλησε στο podcast Hollywood Raw για την εμπειρία του, σημειώνοντας πως ο Κάνιε Γουέστ του ζητούσε μεταξύ άλλων να στέκεται δέκα βήματα πίσω του όταν περπατούσαν στο δρόμο. «Οπότε προφανώς αν ερχόταν κάποιος και έκανε κάτι, μέχρι να καταφέρω να τον φτάσω και να το εμποδίσω, θα είχε ήδη συμβεί», είπε.

Kanye-West-and-Kim-Kardashian-with-Steve-Stanulis-main.jpg


«Την πρώτη φορά που τον γνώρισα ήταν σε εβδομάδα μόδας. Υποτίθεται θα τον συναντούσα στο στούντιο, Όταν έφτασε εκεί, μπήκαμε στο ασανσέρ και λέει, ‘δεν θα πατήσεις τον όροφο στον οποίο θα πάμε;’, Εγώ του απάντησα πως δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο όροφος, γιατί ήταν η πρώτη μου μέρα. ‘Δηλαδή θες να μου πεις πως δεν τηλεφώνησες από πριν να μάθεις πού πηγαίνουμε;’. Του απάντησα πως όχι. Άρχισε να βρίζει και να φωνάζει. Οπότε του λέω, ‘κοίτα αδερφέ, μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τρεις τρόπους. Πρώτο μπορείς να μου πεις ποιο κουμπί να πατήσω οπότε θα ξέρω. Δεύτερον μπορείς να πατήσεις εσύ το κουμπί, θα δω ποιο πάτησες οπότε μετά θα ξέρω. Ή τρίτον μπορείς να καθίσεις εδώ όλη μέρα και να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου και έτσι δεν θα πάμε πουθενά», ανέφερε ο Steve Stanulis για την πρώτη τους συνάντηση. «Επέλεξε την πρώτη επιλογή», πρόσθεσε.

download.jpg

Επίσης παραδέχθηκε πως ο Κάνιε «ήταν ένας από τους λιγότερο αγαπημένους μου από όσους έχω συνεργαστεί», χαρακτηρίζοντας τον ράπερ ως «τον πιο δύσκολο συνεργάτη, απαιτητικό, κυκλοθυμικό και με τα χειρότερα φιλοδωρήματα», ενώ απέρριψε οποιαδήποτε συνεργασία ξανά μαζί του.

Ο Steve Stanulis μίλησε επίσης για την εμπειρία του με την Κιμ Καρντάσιαν και τους παπαράτσι. «Βασικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηλεφωνούσε προκαταβολικά στους παπαράτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση κάθε φορά που φεύγεις, να το γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Σίγουρα κάποιος τους καλούσε από πριν. Αυτή βέβαια είναι μόνο η γνώμη μου. Απλώς λέω πως δεν ήταν σύμπτωση πως όπου πηγαίναμε, υπήρχαν πάντα παπαράτσι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Κιμ φρόντιζε από πριν να τους ειδοποιεί ώστε να βρίσκεται συνεχώς στα media», σημείωσε.

Σχετικά με τις καλύτερες συνεργασίες του, είπε πως ο Τόμπι Μαγκουάιρ ήταν ο πιο ευγενικός διάσημος, ενώ υπέροχους χαρακτήρισε επίσης τους Γούντι Χάρελσον, Στίβεν Μπόλντουιν και Αλάνις Μόρισετ.

Με πληροφορίες από Just Jared

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ