Ο υπ. Παιδείας θα δώσει (σήμερα) συνέντευξη Τύπου για την επαναλειτουργία των σχολείων

Και όλοι ευελπιστούν πως θα απαντηθούν τα δεκάδες ερωτήματα που αιωρούνται, λίγο πριν από την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, κάνοντας αρχή τη Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Article featured image
Article featured image

Συνέντευξη Τύπου σε σχέση με το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων θα παραθέσει σήμερα, στη 13.00, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Όπως είχε ανακοινώσει την περασμένη Τετάρτη, μετά το πέρας σύσκεψης στο Προεδρικό με φορείς της εκπαίδευσης ο κ. Προδρόμου, στις 21 Μαΐου επιστρέφουν στα σχολεία όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης, πλην της Γ Λυκείου, η οποία αρχίζει μαθήματα στο σχολείο από τις 11 του μήνα. Ανακοίνωσε, επίσης, πως στις 9 Ιουνίου ξεκινούν και οι Παγκύπριες Εξετάσεις.

Χθες, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας σύσκεψη για το Πρωτόκολλο Υγιεινής που θα πρέπει να τηρηθεί στα σχολεία με την έναρξη της λειτουργίας τους, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 11 Μαΐου, κατά την οποία τέθηκαν ερωτήματα, κατατέθηκαν προβληματισμοί, δόθηκαν απαντήσεις και εισηγήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ