Κλείδωσαν τους ληστές μέσα στην πολυκατοικία, με τη γειτονιά να τους καταδιώκει μέχρι τέλους

Το viral βίντεο από την Ελλάδα με το χρονικό μιας (ευτυχώς) τραγελαφικής διάρρηξης.

Article featured image
Article featured image

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο από τη διάρρηξη διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη, όπου δύο διαρρήκτες έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στη πολυκατοικία, αφού οι ένοικοι είχαν κλειδώσει την εξωτερική πόρτα.

Στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας φαίνονται οι δράστες που προσπαθούν να ξετρυπώσουν και να διαφύγουν από την πολυκατοικία.

Ανυποψίαστοι ένοικοι στην αρχή τους βλέπουν και τους ρωτούν: «Που πάτε κύριοι;». Λίγα λεπτά αργότερα, όλη η πολυκατοικία βρίσκεται στο «πόδι» με τους ενοίκους να προσπαθούν να παγιδεύσουν τους ληστές.


Το χρονικό:

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοικοι της πολυκατοικίας επέστρεφαν από μικρή εξόρμηση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κατά την άφιξή τους, αντιλήφθηκαν ύποπτη κινητικότητα στην πολυκατοικία, στην οποία είχαν τελικά εισβάλει δύο διαρρήκτες.

Τα δύο αυτά άτομα βρίσκονταν στην πολυκατοικία και οι ένοικοι κλείδωσαν την κεντρική πόρτα εισόδου. Δημιουργήθηκε πανικός με φωνές, κουδούνια και οι πανικόβλητοι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαφύγουν.

Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, ένας γείτονας που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο έχοντας βγάλει το σκυλί του για βόλτα, άρχισε να τους καταδιώκει λοιπόν μαζί με άλλους περίοικους που αντιλήφθηκαν τι γινόταν και ξαφνικά έτρεχε πίσω τους μια ολόκληρη γειτονιά.

Τελικά σύμφωνα με το Έθνος οι γείτονες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν δράστη στην οδό Εύξεινου Πόντου και τον παρέδωσαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο. Ο δράστης είχε πάνω του χρυσαφικά και χρήματα, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας που τους κλείδωσε από τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ