Εικόνες από την πρεμιέρα του Βέρτη, την πρώτη μετά την καραντίνα

Οι πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα του τραγουδιστή που έκανε... ποδαρικό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου και το μήνυμα του ίδιου ο οποίος απευθύνθηκε στον κόσμο ζητώντας του να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Article featured image
Article featured image

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από τα social media, ο κόσμος ήταν αρκετός, ωστόσο οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίστηκε ο Νίκος Βέρτης, φρόντισαν να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μετά την άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό: Από τις αποστάσεις στην ουρά για την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο μέχρι τα αντισηπτικά σε διάφορα σημεία του κτιρίου.

nikos-vertis-premiera-koronoios-arsi-metron.jpg
© Instagram/nikos_gek7


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός, κάθε τραπέζι έχει μέχρι 6 καρέκλες, ενώ απαγορεύονται οι καναπέδες και ο χορός στην πίστα.
Ο Νίκος Βέρτης απευθύνθηκε στον κόσμο, ζητώντας του να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

«Θέλω να σας παρακαλέσω θερμά να κρατήσουμε τον εαυτό μας στα νέα δεδομένα. Θέλω να προσπαθήσετε ο καθένας με τη δική του σοβαρότητα να κρατήσετε τις αποστάσεις γιατί αν δεν βοηθήσετε και εσείς η πρεμιέρα θα είναι και η αυλαία... προσπαθήστε να μας στηρίξετε για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι» ξεκαθάρισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ