Και εγένετο θερινός κινηματογράφος [στη Λεμεσό]

Εικόνες από τη ψεσινή πρώτη προβολή του θερινού drive in σινεμά του Θεάτρου Ριάλτο στη Λεμεσό. Πληροφορίες για την αμέσως επόμενη προβολή.

Article featured image
Article featured image

Ο Ανδρεάς Χριστοφόρου έβγαλε από ψηλά μερικές όμορφες φωτογραφίες από την προβολή της ιταλικής ταινίας «Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ».

cinemarialto1.jpg


«Ευχαριστούμε το υπέροχο κοινό που ακολούθησε πίστα όλες τις οδηγίες, ήρθε έγκαιρα και μαζί καταφέραμε να κυλήσουν όλα ομαλά. Το Ριαλτο, ο κόσμος του, οι άνθρωποι του, έδειξαν ακόμα μια φορά ότι μπορούν να πετύχουν τα πάντα!», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η γενική διευθύντρια του Θεάτρου Ριάλτο, Γεωργία Ντέτσερ.


cinemarialto4.jpg

cinemarialto5.jpg

cinemarialto6.jpg

cinemarialto3.jpg

cinemarialto2.jpg



Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Η αμέσως επόμενη ταινία

Ακολουθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου η βραβευμένη κυπριακή ταινία Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ του Μάριου Πιπερίδη. (Κύπρος, Γερμανία, Ελλάδα, 2018, 93’, Κωμωδία)

SmugglingHendrix1.width-500.jpg

Υπόθεση: Το σχέδιο του Γιάννη να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του, ο Τζίμυ, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Καθώς η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια κάποιον «εκλεκτών» χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.

Η ταινία αντλεί έμπνευση από την πικρή, ιστορική πραγματικότητα της διχοτομημένης Κύπρου και παραδίδει μία θαυμάσια παραβολή για τα ανεξέλεγκτα, καθημερινά μπλεξίματα της ζωής μας.

SmugglingHendrix2.width-500.jpg

Σενάριο, σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης

Πρωταγωνιστούν: Αδάμ Βουσδούκος, Φατίχ Αλ, Βίκυ Παπαδοπούλου, Όσκιουρ Καραντενίζ

Οι προβολές θα γίνονται στους αυθεντικούς διαλόγους, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση του θερινού σινεμά και την τήρηση όλων των κανόνων υγείας, το κοινό προτρέπεται να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του είτε ηλεκτρονικά είτε από το ταμείο του θεάτρου. Θα διατίθενται εισιτήρια για θέσεις και αυτοκίνητα. Για σκοπούς ελέγχου και ομαλότερης πρόσβασης η εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτοκίνητα θα γίνεται μόνο μέχρι και 24 ώρες πριν από κάθε προβολή.

Όλοι οι θεατες προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα στις προβολές, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδο τους. Για την ομαλή διοργάνωση, θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα μέχρι τις 20:45. Στο χώρο προβολών θα λειτουργεί ταμείο για μικρό αριθμό εισιτηρίων θέσεων μέχρι τις 20:50.

Χορηγοί: Κυπριακή Δημοκρατία, ΟΠΑΠ Κύπρου, Υφυπουργείο Τουρισμού, EventPro, ΣΕΚ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CITY.com.cy, ΡΙΚ, Κανάλι 6

@ Χώρος στάθμευσης της ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 8 θέση / 16 (αυτοκίνητο)

E-ticket: www.rialto.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ