«Πιστεύει κανένας άλλος ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ για ένα παιδί ή εγώ είμαι υπερβολικός»;

Μπαμπάς δημοσίευσε τη μακάβρια εργασία που έβαλαν από το σχολείο στο παιδί του, ζητώντας τη γνώμη άλλων χρηστών.

Article featured image
Article featured image

Πιο συγκεκριμένα η Καθολική Σχολή του Αγίου Παύλου στο Lester της Αγγλίας, ανάθεσε στα παιδιά, τα οποία ακόμη βρίσκονται στο σπίτι κάνοντας μαθήματα online, εργασία με θέμα «Σχεδιάστε την κηδεία σας». Όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν το μακάβριο θέμα της εργασίας αντέδρασαν οργισμένοι ζητώντας εξηγήσεις από το σχολείο, με έναν πατέρα να δημοσιεύει την εργασία στο διαδίκτυο ρωτώντας εάν θεωρεί κάποιος πως αυτό το θέμα είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας δημοτικού.

Στο πλαίσιο της εργασίας ζητήθηκε από τα παιδιά να διαλέξουν αγαπημένους ύμνους, το στυλ φέρετρου που θα ήθελαν, ποιοι θα ήθελαν να είναι παρόντες, τι χρώμα ρούχων θα ήθελαν να φορούν όσοι θα βρεθούν εκεί και πού θα ήθελαν να θαφτούν.

Οι περισσότεροι αντέδρασαν για την άσκηση με έναν μόνο να συμφωνεί: «Ναι, τα παιδιά πρέπει να αρχίσουν να καταλαβαίνουν το θάνατο, αλλά τουλάχιστον να το συζητήσουν πρώτα με τους γονείς! Και εργασία στο σπίτι; Αυτό σημαίνει ότι διδάχθηκαν μάθημα σχετικά με αυτό;».

Κάποιος άλλος επέκρινε την εργασία γράφοντας: «Αυτό είναι αηδιαστικό ειδικά όταν είμαστε σε πανδημία και χιλιάδες πεθαίνουν».

Το σχολείο έκτοτε ζήτησε συγγνώμη για το έργο, λέγοντας ότι είχε σταλεί «κατά λάθος», αναφέρει η Sun και το LADbible.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ