Το σχόλιο του Bill Gates για τα μικροτσίπ που «θέλει να φυτέψει» στην ανθρωπότητα

Μίλησε γι’ αυτό στο BBC.

Article featured image
Article featured image

Κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Bill Gates, είχε την τιμητική του καθώς σχεδόν καθημερινά, το όνομά του πρωτοστατούσε ως υπαίτιου, για την πανδημία, τον κορωνοϊό, αλλά και το επερχόμενο εμβόλιο και το μικροτσίπ που θέλουν να «φυτέψουν» στην ανθρωπότητα.

Το τελευταίο σενάριο συνωμοσίας που κυκλοφορεί τον εμπλέκει με το εμβόλιο ενάντια στον SARS-COV-2. Φυσικά, με βάση τα όσα υποστηρίζει το σενάριο, θέλει μέσα από το εμβόλιο να περάσει ένα «τσιπάκι» στον οργανισμό δισεκατομμυρίων πολιτών. «Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με microchips. Είναι δύσκολο να αρνηθώ κάτι τέτοιο γιατί είναι τόσο χαζό και παράξενο» δήλωσε, χαρακτηριστικά, στο Business Insider ο Mr. Microsoft.

«Μερικές φορές θέλω να γελάσω με κάποιες θεωρίες» είπε στο BBC, παράλληλα όμως παραδέχθηκε ότι όλα αυτά έχουν αρχίσει να τον θορυβούν, αφού θεωρεί ότι αυτές οι αντιεπιστημονικές ακρότητες δημιουργούν εχθρικό κλίμα ανάμεσα στους ανθρώπους.

Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates Charitable Foundation ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα διαθέσει 1,6 δισ. δολάρια για τον εμβολιασμό ανθρώπων στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. «Είναι ανησυχητικό που στις εποχές που ζούμε, τα ψηφιακά εργαλεία χρησιμοποιούνται για όλες αυτές τις τρέλες. Όταν, τελικά, έχουμε το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό, θα πρέπει να χτίσουμε ανοσία και περίπου το 80% του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Αν όμως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι όλο αυτό είναι μία κομπίνα ενάντια στους ανθρώπους, τότε δε θα θέλουν να εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα η ασθένεια να συνεχίσει να σκοτώνει

Από που πηγάζουν τώρα όλες αυτές οι συνωμοσίες; Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates Charitable Foundation ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα διαθέσει 1,6 δισ. δολάρια στην Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσία (GAVI) με σκοπό αυτά τα χρήματα να διατεθούν για τον εμβολιασμό ανθρώπων στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. Μάλιστα, 100 εκ. δολάρια ήδη προορίζονται για τη διάθεση του εμβολίου του κορωνοϊού, όταν αυτό ανακαλυφτεί. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελε και πολύ για να πάρει φωτιά το ίντερνετ. Οι συνωμοσίες ζουν και βασιλεύουν ανάμεσά μας.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ