Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super Herbal Ice Tea, Half & Half συνδυασμούς ice tea με φρούτα!

Article featured image
Article featured image

Η ΔΕΛΤΑ αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού με νέα διαφοροποιημένα λανσαρίσματα που προσφέρουν μια ξεχωριστή, απολαυστική και δροσιστική εμπειρία και μπορούν να απογειώσουν πραγματικά τις αισθήσεις!! Έτσι, το Life Tsai επανασυστήνεται σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο μπουκάλι που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της μάρκας με 3 καινοτόμες, γευστικές σειρές:

  • «LIFE TSAI WORLD RECIPES»: Επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού που σε ταξιδεύουν από την πρώτη γουλιά! Τσάι Κεϋλάνης από τη Σρι Λάνκα, Earl Grey από την Αγγλία, Jasmin από την Κίνα, Masala από την Ινδία με 0% ζάχαρη & το δικό μας Ελληνικό Τσάι Βουνού με μέλι από την Κρήτη! Και όλα αυτά με COLD BREW και REAL BREW, προσφέροντας έτσι μια διαφορετική πρόταση σε όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία με αυθεντικό τσάι!
  • «LIFE TSAI SUPER HERBAL»: Η ΔΕΛΤΑ καινοτομεί και έρχεται να φέρει στην αγορά του παγωμένου τσαγιού τους πιο γευστικούς συνδυασμούς με ice tea, φρούτα, αλλά και εκλεκτά βότανα, όπως ginger, ginseng, δυόσμο και ιβίσκο! Η επιλογή δική σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου κάθε στιγμή της ημέρας, BALANCE, DETOX, UPLIFT & ENERGIZE όλα με 0% ζάχαρη.
  • «LIFE TSAI HALF & HALF»: Η νέα αυτή σειρά ήρθε να κάνει την απόλυτη ανατροπή του καλοκαιριού! Ένας εκρηκτικός συνδυασμός με μισό ice tea και μισό χυμό σε δύο υπέροχες γεύσεις, λεμονάδα και καρπούζι που διατηρείται στο ψυγείο για μέγιστη απόλαυση ! Half juicy, half amazing!

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, το LIFE Tsai έρχεται να δώσει στις στιγμές μας απολαυστική ανανεωμένη γεύση από την πρώτη κιόλας σταγόνα! Αυθεντικά, γεμάτα ζωντάνια και γεύση, προσέχουν τη γραμμή μας και μας προσφέρουν ιδανικές επιλογές!

Life Tsai. Έτσι πρέπει να είναι το tsai!

Απολαύστε την ταινία εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=fxUYNbh4-pY

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ