Μικρές αποδράσεις στα μέτρα μας ετοιμάζει το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου

Κι όμως ακούγεται ενδιαφέρον!

Article featured image
Article featured image

Με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού και τη γνωριμία των Κυπρίων, και όχι μόνο, με διάφορους κρυμμένους θησαυρούς και τουριστικά προϊόντα του τόπου μας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) του διοργανώνουν και φέτος από κοινού το τουριστικό πρόγραμμα «Μικρές Αποδράσεις … στα μέτρα σας» με ισχύ από τον Ιούλιο 2020 μέχρι και τον Ιούνιο 2021.

Ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Τουρισμού αναφέρει ότι «το πρόγραμμα προσφέρει πακέτα διακοπών, σε όλη την Κύπρο, για οικογένειες, ζευγάρια και μικρές ομάδες ατόμων, σχεδιασμένα με βάση εξατομικευμένες προτιμήσεις και ανάγκες και το κοινό μπορεί να επιλέξει διαμονή σε ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα και αγροτουριστικά καταλύματα, που προσφέρουν παράλληλα την απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς».

Προσθέτει ότι «η διαμονή μπορεί να συνδυαστεί με εμπειρίες όπως θεματικές διαδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, θεματικά πάρκα και πολλά άλλα».

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση «με ένα ταξίδι με μοναδικές εμπειρίες, σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου» φτιαγμένες στα μέτρα του κάθε πολίτη οι ενδιαφερόμενοι «καλούνται όπως επικοινωνήσουν με ένα από τα συμβαλλόμενα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία παρέχουν ενημέρωση για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως διαμονής, φαγητού και δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας σας τις καλύτερες τιμές».

Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται και στο ειδικό έντυπο στην εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού www.tourism.gov.cy.


Φωτογραφία: Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ