«Έγραψα στους fans πως είμαι gay, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός»

Ο Ricky Martin περιγράφει -πρώτη φορά- την ημέρα που αποφάσισε να αποκαλύψει στους fans του όλη την αλήθεια.

Article featured image
Article featured image


Στο απόγειο της καριέρας του, ο Ricky Martin έδειχνε στον κόσμο πως ζούσε το «La Vida Loca». Αλλά σε μια νέα συνέντευξη, αποκάλυψε πως η ζωή του τότε ήταν πραγματικά πολύ πιο οδυνηρή από ό,τι άφηνε να εννοηθεί το τραγούδι του. Στο τελευταίο επεισόδιο του Proud Radio της Apple Music, ο Μάρτιν εξήγησε πώς ήταν πραγματικά η ζωή του όταν «ζούσε στη ντουλάπα», στα τέλη της δεκαετίας του 1990. «Ο κόσμος μού έδινε πίσω τις ώρες που είχα αφιερώσει στη μουσική, σε αυτήν την καριέρα. Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακουγόταν σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Μπορούσα να χαιρετίσω τον Θεό, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη», είπε.

Ο 48χρονος τραγουδιστής εξήγησε ότι έδινε παραστάσεις ως μέσο επιβίωσης, ως τρόπο να «ξεφύγει από αυτή τη βαριά θλίψη» που ένιωθε από το να είναι «παγιδευμένος στη ντουλάπα». Μάλιστα όπως είπε κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί. «Ήμουν στην Αυστραλία και από εκεί επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy #pride everyone!! . 🟥🟧🟨🟩🟦🟪⬛️🟫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky (@ricky_martin) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ese nene que está ahí...... mi chulería. #Matteo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky (@ricky_martin) στις

Αφού αφιέρωσε χρόνο να γνωρίσει τον εαυτό του και τη σεξουαλικότητά του, παραδέχεται πως δεν ένιωθε ακόμη έτοιμος να το ανακοινώσει δημοσίως- οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν, όχι όμως και οι φανς του. Όταν άρχισε να δουλεύει πάνω στα απομνημονεύματά του, τότε βρήκε το θάρρος να κάνει come out στους θαυμαστές του.

«Πάλευα όταν έγραφα το βιβλίο μου γιατί ενδιάμεσα συνεχώς αναρωτιόμουν, ‘Είμαι γκέι; Είμαι bisexual; Είμαι γκέι; Είμαι bisexual;’. Μετά είπα, Ρίκι, είσαι ένας πολύ τυχερός, ομοφυλόφιλος άντρας. Είσαι γκέι. Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο Πορτορικανός σταρ που με τον συριακής καταγωγής σύζυγό του, Τζουάν Γιόζεφ, έχουν αποκτήσει τρεις γιους και μια κόρη.

Με πληροφορίες από Billboard

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ