Όχημα έπεσε από ύψος 30 μέτρων, στον Ακάμα

Στη 1.50 τα ξημερώματα της Παρασκευής, Πυροσβεστική και Αστυνομία ανταποκρίθηκαν σε διάσωση τραυματισμένου ατόμου (γυναίκας), μετά από τροχαίο ατύχημα στον Ακάμα.

Article featured image
Article featured image

Το όχημα μάρκας Honda CRV το οποίο επέβαινε ως συνοδηγός η γυναίκα, έπεσε σε επικλινή βραχώδη περιοχή, βάθους 30 μέτρων περίπου, στην ακτή, στην περιοχή Βικλάρι, στη Λάρα, στον Ακάμα.

Την Αστυνομία ενημέρωσε ο οδηγός του οχήματος μετά που εξήλθε από μόνος του από το όχημα και βγήκε στον δρόμο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους Αστυνομικούς ο 40χρονος, βρισκόταν με τη σύντροφό του στο όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη γκρεμού, όταν σε κάποια στιγμή κινήθηκε μπροστά με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη θάλασσα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Αφού προσεγγίστηκε το όχημα εν πρώτης από μέλη της Αστυνομίας, το άτομο αποπαγιδεύτηκε από το όχημα και ακολούθως με την υπηρεσία ασθενοφόρων ακινητοποιήθηκε και τοποθετήθηκε σε φορείο διάσωσης και με τη χρήση σχοινιών ανασύρθηκε στο ύψος του δρόμου, σε ασθενοφόρο, για μεταφορά στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου.

Ο 40χρονος υπέστη κάταγμα λεκάνης ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική με κατάγματα και αναπνευστική δυσχέρεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ