Ο ηθοποιός Έινταν Τέρνερ υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Έινταν Τέρνερ επιλέχθηκε για έναν σπουδαίο ρόλο σε μια νέα διεθνή σειρά.

Article featured image
Article featured image

Η νέα διεθνής δραματική σειρά με τίτλο "Leonardo", αφηγείται την ιστορία του διάσημου καλλιτέχνη και εφευρέτη Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Η σειρά σε σενάριο του Στέφεν Τόμπσεν και του Φρανκ Σπότνιτζ, διαδραματίζεται τον 15ο και 16ο αιώνα την εποχή που έζησε ο Ντα Βίντσι με στόχο να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες για την ιδιοφυία της Αναγέννησης.

Ο Φρανκ Σπότνιτζ δηλώνει στο Deadline:

"Είναι πρόκληση και τιμή που δραματοποιώ τη ζωή ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους. Ο Λεονάρντο συνεχώς εκπλήσσει και παρά τη φήμη του παραμένει ένα αίνιγμα 500 χρόνια μετά τον θάνατό του. Ανακαλύψαμε ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τη ζωή του Λεονάρντο και τα ενώσαμε σε ένα παζλ που επιχειρεί να αποκαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την ιδιοφυία".

leonardo.jpg


Τα γυρίσματα της σειράς "Leonardo" άρχισαν ξανά στις 15 Ιουνίου μετά από τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ολοκληρωθούν εντός του Αυγούστου.

Πρόκειται για μία από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές που γυρίζονται στην εποχή του COVID-19 και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ηθοποιών και συνεργείου. Η προσαρμογή στη "νέα κανονικότητα" ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα για την παραγωγή, στην οποία συμμετέχουν 3.000 τεχνικοί και ηθοποιοί.

H σειρά οκτώ επεισοδίων γυρίζεται σε πάνω από 50 τοποθεσίες με τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ