Τι είναι αυτό το KEAN Acronym challenge που κάνουν όλοι στο «κυπριακό» Instagram;

Ανάμεσα σε όσους έχουν παίξει ήδη το παιχνίδι είναι και αρκετοί γνωστοί Instagrammers!

Article featured image
Article featured image



Η ΚΕΑΝ πρωτοτυπεί και πάλι με μια πολύ φρέσκια και έξυπνη ιδέα. Πρόκειται στην ουσία για ένα παιχνίδι, το KEAN Acronym challenge, του οποίου η λογική είναι πως σου εμφανίζει ένα ακρωνύμιο, όπως για παράδειγμα brb, omg, imo, onw κ.ά., κι εσύ καλείσαι να μαντέψεις τι σημαίνει.

Το προηγούμενα διάστημα, μάλιστα, η ΚΕΑΝ είχε δώσει κάποια hints του διαγωνισμού-παιχνιδιού μέσα από σχετικά posts στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Οπότε, αν ήσουν παρατηρητική/ός, λογικά είσαι ήδη υποψιασμένη/ος!


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Το παιχνίδι «τρέχει» σε δύο περιόδους. Από τις 16 μέχρι τις 21 Αυγούστου θα δοθούν τα 5 πρώτα ακρωνύμια για να μαντέψεις, εκ των οποίων το ένα είναι το IWWIWWIWI.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να παίξεις το παιχνίδι με την ονομασία KEAN Acronym challenge, είναι να το κατεβάσεις από το filters section στο Instagram.

Από τις 22 μέχρι και τις 30 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει ένα δεύτερο σετ με άλλα 5 ακρωνύμια, από το οποία το ένα θα είναι ξανά το IWWIWWIWI -που θα παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Και πάλι θα πρέπει να κατεβάσεις το παιχνίδι από το filters section στο Instagram, όπου θα το βρεις ως KEAN Acronym Challenge - Week 2.



Παρόλο που βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη της πρώτης φάσης του παιχνιδιού, παρατηρούμε ότι το παιχνίδι έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στο Instagram.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και αρκετοί γνωστοί instagrammers, όπως για παράδειγμα η Χριστίνα Αργυρού, ο Χάρης Παπαθεοχάρους, η Μαρία Gojkovic και ο Ανδρέας Χαρής, οι οποίοι έχουν παίξει ήδη το παιχνίδι, έχοντας κάνει μάλιστα και σχετικά stories με την εμπειρία τους.


Πόσα acronym βρήκε η Χριστίνα Αργυρού στο ΚΕΑΝ challenge;





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ετοιμαστείτε για τον πιο cool διαγωνισμό από την ΚΕΑΝ! 💪🏻❤️Δύο νικητές θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο τέλεια δώρα: (1) δραστηριότητες σε adventure park για 4 άτομα ή (2) επίσκεψη σε spa για 2 άτομα. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό κατέβασε το φίλτρο KEAN Acronym Challenge στο Instagram και: ✔️Βρες σωστά το ακρωνύμιο που θα αναδείξει το παιχνίδι και ανέβασε το βίντεο στο Instagram ως story ✔️Χρησιμοποίησε τα hashtags #IWWIWWIWI και #kean_soft_drinks ,και κάνε tag @kean_soft_drinks στο story που θα ανεβάσεις ✔️Κάνε follow την ΚΕΑΝ στο Instagram @kean_soft_drinks Δες τα Highlight με όνομα ΚΕΑΝ για να δεις πως παίζετε το παιχνίδι! Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Αυγούστου και η κλήρωση για τους δυο νικητές θα γίνει στις 31 Αυγούστου. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 What are you waiting for? GO GO GO!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Papatheocharous (@charis_papatheocharous) στις


Ο Χάρης Παπαθεοχάρους παίζει το KEAN acronym challenge:





H Μαρία Gojkovic δοκιμάζει τις ικανότητές της στο KEAN acronym challenge:








Ο Ανδρέας Χαρή παίζει το νέο challenge της ΚΕΑΝ!




Τα βήματα για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό είναι τα εξής:


-Κατέβασε το filter με όνομα KEAN Acronym challenge στο Instagram.

- Βρες σωστά το ακρωνύμιο που θα αναδείξει το παιχνίδι και ανέβασε το βίντεο στο Instagram ως story

- Χρησιμοποίησε τα hashtags #IWWIWWIWI και #kean_soft_drinks, και κάνε tag @kean_soft_drinks στο story που θα ανεβάσεις

- Κάνε follow την ΚΕΑΝ στο Instagram @kean_soft_drinks

Extra tip: Δες τα Highlight των Instagrammers με όνομα ΚΕΑΝ για να δεις πως παίζεται το παιχνίδι!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Αυγούστου και η κλήρωση για τους δυο νικητές θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Δύο νικητές θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο υπέροχα δώρα:

(1) Δραστηριότητες σε adventure park για 4 άτομα

(2) Επίσκεψη σε spa για 2 άτομα

Τώρα είναι η ώρα να λάβεις μέρος στον πιο cool διαγωνισμό από την ΚΕΑΝ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ