Στην Ελλάδα γύρισαν την πρώτη υποβρύχια ταινία πορνό

Η ταινία κάνει πρεμιέρα αύριο, 28 Αυγούστου και έχουμε εικόνες από τα γυρίσματα.

Article featured image
Article featured image

Η βιομηχανία των ερωτικών ταινιών αποτελεί σήμερα μία από τις πιο κερδοφόρες business παγκοσμίως, με τζίρο δισεκατομμυρίων. Ένας καθ’ ομολογίαν δύσκολος χώρος, ο οποίος χρειάζεται πείσμα, αντοχές θάρρος και ολίγον θράσος για να ξεχωρίσεις και να επιβιώσεις.

Τόσο η προσφορά όσο και η ζήτηση στην εν λόγω βιομηχανία μέρα με τη μέρα βιώνουν αύξηση και άνθιση, δημιουργώντας νέες προκλήσεις στους δημιουργούς και τους παραγωγούς ερωτικών ταινιών.

Η Ελλάδα το δίχως άλλο τα τελευταία χρόνια κατέχει μια αξιοσημείωτη πορεία στο στη βιομηχανία, με της ελληνικές παραγωγές να παίζουν παγκοσμίως και μάλιστα με διακρίσεις πρωταγωνιστών όπως αυτές της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, σε Ευρώπη, Αμερική και πλέον μέσω διαδικτύου σε όλο τον πλανήτη.

IMG-20200812-WA0183.jpg

IMG-20200812-WA0178.jpg


Οι παραπάνω ξεκίνησαν ως πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν την δική τους εταιρία παραγωγής. Η SugarBabes.tv ιδρύθηκε το 2017 και έβαλαν μέσα από τη δουλειά τους από την πλευρά της παραγωγής, σεναρίου και σκηνοθεσίας την Ελλάδα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας βιομηχανίας ενηλίκων.

Εξ ου και η τελευταία τους παραγωγή αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα αφού αποφάσισαν να δημιουργήσουν την πρώτη ελληνική ταινία πορνό, κάτω από τη θάλασσα.

IMG-20200812-WA0171.jpg

IMG-20200812-WA0166.jpg

IMG-20200812-WA0141.jpg


Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, υποβρύχια γυρίσματα σε βάθος 20 μέτρων για να υπάρχει ο σωστός φωτισμός και καθαρά νερά για να υπάρχει ευκρίνεια εικόνας και σε κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρεύματα για να μπορούν να είναι σταθεροί οι πρωταγωνιστές και οι καμεραμάν.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Σοφία Παυλίδη και Nek Junior, το νέο αίμα ηθοποιών της SugarBabes.tv, καθώς και οι εικονολήπτες πέρασαν όλοι από εκπαίδευση καταδύσεων και επιδόθηκαν στην πράξη μετά από ειδική εκπαίδευση.

DJI_0070.JPG

DJI_0049.JPG


Η ταινία θα ανέβει στο site της εταιρίας παραγωγής, στις 28 Αυγούστου και αναμένονται δημοσιεύματα και προβολές της σε Ευρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την συγκεκριμένη βιομηχανία, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν με άλλες παραγωγές τους.

DJI_0042.JPG

8.jpg

7.jpg

5.jpg

1.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ