«Absolut Dare», η καμπάνια της Absolut συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, με νέες συνεργασίες και daring ιστορίες

Η τελευταία καμπάνια της Absolut, έδωσε φωνή σε όλους αυτούς που είπαν «Τι κι αν... Τι κι αν μπορούσα να κάνω καλύτερο τον κόσμο;» και τους προέτρεψε να τολμήσουν να είναι μοναδικοί, να αγνοήσουν τα κοινωνικά στερεότυπα και να τολμήσουν να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Article featured image
Article featured image

Με κυρίαρχο μέσο μεταφοράς μηνυμάτων, την παγκόσμια «γλώσσα» της τέχνης, η Absolut έδωσε την ευκαιρία σε 4 Κύπριους Illustrators να εκφραστούν καλλιτεχνικά για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Φέτος, η νέα καμπάνια της Absolut, δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον κάθε άνθρωπο που έχει όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους, αλλά συνεχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Με το σύνθημα «Dare» προτρέπει τον κάθε άνθρωπο να αφήσει πίσω κάθε ενδοιασμό, κάθε ανασφάλεια, κάθε τι που τον κρατάει πίσω και να τολμήσει για όλα αυτά που αγαπά. Η νέα αυτή πρωτότυπη καμπάνια, επιχειρεί με έναν διαφορετικό και πιο ανθρωποκεντρικό τρόπο, να μιλήσει στους νέους, να τους προκαλέσει να παλέψουν για όλα όσα θέλουν στη ζωή τους και να αποδεχτούν την κάθε διαφορετικότητα.

Γι’ αυτό τον σκοπό, η Absolut ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τρεις Κύπριους καλλιτέχνες, τον Sound Designer, Producer και DJ, Αντρέα Χατζηπαντελή, την make-up artist Άντρεα Κωστή και τον ζωγράφο Νικόλα Αντωνίου. Οι καλλιτέχνες θα μοιραστούν τις δικές τους daring ιστορίες, για το πώς ξεκίνησαν, τα εμπόδια που συνάντησαν στον δρόμο τους και πως με πίστη, πάθος για δημιουργία και σκληρή δουλειά, κατάφεραν να πετύχουν στον δικό τους τομέα. Μ’ αυτή τη συνεργασία, η Absolut επιδιώκει να εμπνεύσει τους νέους, με ιστορίες ανθρώπων που έχουν όραμα σαν αυτούς και τα κατάφεραν παλεύοντας για τα δικά τους θέλω.

Με το πρώτο teaser βίντεο στα social media της και τα ιδιαίτερα outdoors να κάνουν την εμφάνιση τους, η Absolut μας προ(σ)καλεί να την ακολουθήσουμε σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus για το τι έπεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ