Η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο γράφει για την εμπειρία της με τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»

Η 47χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, έχοντας πολύ έντονα συμπτώματα, όπως δήλωσε, έκανε τρεις εργαστηριακές μελέτες κορωνοϊού οι οποίες έδειξαν αρνητικές.

Article featured image
Article featured image

Εξακολουθώντας να έχει συμπτώματα για τέσσερις ολόκληρους μήνες, εν τέλει βγήκε θετική στον ιό.

Η διάσημη ηθοποιός παρακάλεσε τους followers της να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας ενώ τόνισε ότι τα νούμερα που παρουσιάζονται για τα κρούσματα δεν είναι αληθή.




Σε ανάρτησή της στο instagram η ίδια δηλώνει τα εξής:

«Αυτή είμαι εγώ στις 2 Απριλίου μετά από δύο εβδομάδες που ήμουν άρρωστη. Δεν ήμουν ποτέ ξανά τόσο άρρωστη. Πονούσα παντού. Είχα χάσει την αίσθηση της όσφρησης. Ένιωθα λες και καθόταν στο στήθος μου ένας ελέφαντας. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Δεν μπορούσα να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 9 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ήμουν χαμένη. Είχα χαμηλό πυρετό και οι πονοκέφαλοι ήταν φρικτοί. Είχα κάθε σύμπτωμα κορωνοϊού. Στο τέλος του Μαρτίου έκανα δύο τεστ κορωνοϊού, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Έκανα και το τεστ των αντισωμάτων όταν άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα. ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Αφού έζησα τους τελευταίους τέσσερις μήνες με συμπτώματα όπως ίλιγγο, στομαχόπονους, ακανόνιστες περιόδους, ταχυπαλμίες, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία, πήγα και έκανα ένα τεστ αντισωμάτων. Είχα κορωνοϊό. Θέλω απλώς να γνωρίζετε πως τα τεστ που γίνονται είναι ελαττωματικά και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς αριθμούς. Θέλω επίσης να ξέρετε, αυτή η ασθένεια δεν είναι φάρσα. Νόμιζα ότι πέθαινα. Ένιωσα σαν να πεθαίνω. Θα δωρίσω το πλάσμα μου με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να σώσω μια ζωή. Σας παρακαλώ, φροντίστε τον εαυτό σας. Πλύνετε τα χέρια σας και φορέστε μάσκα και πάρτε αποστάσεις. Δεν θέλω να νιώσει κανένας όπως ένιωσα. Να είστε καλά. Σας αγαπώ όλους (καλά, ίσως όχι τα τρολ. Μιλάω για τους καλούς ανθρώπους)».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ