Η Ellen DeGeneres έκανε πρεμιέρα και έδωσε (επιτέλους) απαντήσεις

Πώς θα μπορούσε να μην;

Article featured image
Article featured image

Δεν είμαι τόσο καλή ηθοποιός ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι, εδώ και 17 χρόνια, δήλωσε η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres, κάνοντας πρεμιέρα χθες, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις καταγγελίες που προηγήθηκαν και δημοσιεύματα σχετικά με «τοξικές» εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της.

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε», ήταν η πρώτη της φράση ξεκινώντας το Ellen DeGeneres Show.


Η διάσημη παρουσιάστρια ανέφερε ότι έγιναν πολλές συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής και για το πως θέλουν να είναι το μέλλον της. «Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο».

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα αλλάξω όλα αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι αρκετά καλή ηθοποιός, αφού έχω παίξει την στρείτ γυναίκα σε ταινίες. Δεν είμαι όμως τόσο καλή ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι εδώ και 17 χρόνια. Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

Υπενθυμίζεται ότι τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω κατηγοριών για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. H DeGeneres ανακοίνωσε το γεγονός σε ένα βίντεο, προς το προσωπικό, ενώ δήλωσε ότι μία εσωτερική έρευνα δρομολογείται. Στο μήνυμά της ανέφερε ότι «λυπάται πολύ για ό,τι έγινε», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hollywood Reporter.

Εκπρόσωπος της Warner Brothers επιβεβαίωσε ότι «οι δρόμοι της εκπομπής χώρισαν» με τους παραγωγούς Ed Glavin, Kevin Leman και Jonathan Norman. Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου στο BuzzFeed News, ένας νυν και δέκα πρώην εργαζόμενοι στην εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας μίλησαν ανώνυμα για τις αρνητικές εμπειρίες τους εκεί. Παράλληλα έκαναν λόγο για ρατσισμό.

Μετά τις καταγγελίες υπαλλήλων της για απάνθρωπη συμπεριφορά και την έναρξη εσωτερικής έρευνας για τις εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της, η Ellen DeGeneres έστειλεμία συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή.

Στην επιστολή αυτή, η DeGeneres ζητούσε συγγνώμη για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, παραδεχόμενη την ύπαρξη μιας κουλτούρας που δεν αντανακλά τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε την εκπομπή και δεσμευόμενη να βελτιώσει την κατάσταση.

«Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε με γεωμετρική πρόοδο, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ