Εικόνες με ότι απέμεινε από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού στη Λακατάμια

«Αν οι ίδιοι οι γονείς δεν λάβουν τα μέτρα τους και ελέγξουν τα παιδιά τους, θα έχουν άσχημα αποτελέσματα».

Article featured image
Article featured image

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Λοΐζος Δημητρίου, δημοτικός σύμβουλος Λακατάμιας, δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες με ότι απέμεινε από τη φωτιά που τέθηκε κακόβουλα στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δ’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας.

lak1.jpg

lak4.jpg


Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νεοφύτου, στο Δημοτικό Σχολείο δίπλα ακριβώς από την εκκλησία που είναι αφιερωμένη στον Άγιο.

Η κλήση για πυρκαγιά λήφθηκε στις 21.30, με τη φωτιά να έχει ξεκινήσει από σωρό με ελαστικά και ξύλινα παγκάκια, σε κοινόχρηστο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νεοφύτου στην Λακατάμια.

lak2.jpg


Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.04.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε μέσα στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου. Από την πυρκαγιά και τον καπνό ζημιές έπαθαν κοινόχρηστοι χώροι του Δημοτικού, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη η αίθουσα και ο εξοπλισμός της.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

lak3.jpg


«Δυστυχώς, η νεανική παραβατικότητα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αν οι ίδιοι οι γονείς δεν λάβουν τα μέτρα τους και ελέγξουν τα παιδιά τους, θα έχουν άσχημα αποτελέσματα», αναφέρει ο κύριος Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ