Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος εξαφανίστηκαν από τις τοιχογραφίες στο Καραϊσκάκη

Μια αινιγματική ανάρτηση των δύο σπουδαίων άσων του Ολυμπιακού και οι φήμες πίσω από αυτή.

Article featured image
Article featured image

ΑΡΧΗΓΟΣ (Τζόλε) - ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΚΕΟ). Δυο σώματα μια ψυχή! Η ιστορία έχει γραφτεί, αυτή δεν σβήνει με σφουγγάρι η με μπογιά, σε μας μένει για πάντα χαραγμένη στη ψυχή μας, στο μυαλό μας!



Ποια ιστορία να σβήσει με σφουγγάρι ή μπογιά; Τι εννοεί ο ποιητής; Υπήρξε κάποιος που επιχείρησε να σβήσει κάτι; Τα like πήραν φωτιά, αλλά ελάχιστοι κατάλαβαν τι σήμαινε αυτό το μήνυμα. Ελάχιστοι ήξεραν την αλήθεια.

Η εν λόγω ανάρτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι αποδέκτες του μηνύματος, αυτοί που ξέρουν, το έπιασαν με την μία.

Όπως διαβάζουμε στο SDNA, η εν λόγω ανάρτηση έγινε επειδή σβήστηκε η φιγούρα του «Τζόλε» από τα αποδυτήρια του «Σταδίου Καραϊσκάκης», σε μία χαρακτηριστική τοιχογραφία που εκτός από την φιγούρα του Σέρβου είχε κι αυτές των Κριστιάν Καρεμπέ και Γιάγια Τουρέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.


τζολε2.jpg


Η φιγούρα του Τζόλε εξαφανίστηκε και η μορφή αντικαταστάθηκε του με αυτή κυρίως του Εστέμπαν Καμπιάσο, λόγω ομοιότητας! Δίπλα στον Καμπιάσο προστέθηκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες.


τζολε3.jpg


Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτό συνέβη με εντολή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, ο μάνατζερ του, ο θρυλικός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έγινε κόκκινο πανί για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.




Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook και το παλιό από την σελίδα του Τζιόρτζεβιτς. Σαν κάτι να λείπει, έτσι δεν είναι;


Την ίδια ακριβώς τύχη είχε και η τοιχογραφία του Γρηγόρη Γεωργάτου, που βρισκόταν στα αποδυτήρια του Σταδίου Καραϊσκάκης πλάι στις μορφές του Αντώνη Νικοπολίδη και του Βασίλη Καραπιάλη. Κι αυτή αφαιρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, στο πρόσφατο παρελθόν, μετά από προσωπική εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει το ρεπορτάζ.

τζολε1.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ