Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια ανάρτηση που αξίζει να διαβάσεις

Για τη μητέρα του και για την (επιλεκτική) εμπιστοσύνη στην επιστήμη.

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτησή του:

Όταν εμπιστεύεσαι την επιστήμη, διότι έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει να ζήσεις ακόμα περισσότερο χαρίζοντάς σου περισσότερες στιγμές με τους δικούς σου, μου φαίνεται αδιανόητο να δυσπιστείς απέναντι σε ένα εμβόλιο, προτρέποντας μάλιστα τους άλλους να μη χάφτουν ότι τους σερβίρουν οι πάμπλουτες φαρμακευτικές εταιρίες. Λες ό,τι μπούρδα σού κατεβαίνει στο κεφάλι με ύφος μάλιστα ότι δεν τρως κουτόχορτο, κάνοντας επίθεση σε όσους για άλλη μία φορά θα εμπιστευτούν την επιστημονική κοινότητα.

Από τη στιγμή που αφού διαγνωστείς με καρκίνο εμπιστεύεσαι τους γιατρούς και δέχεσαι να κάνεις χημειοθεραπεία, γνωρίζοντας τις πολύ δυσάρεστες παρενέργειες, τον πόνο, τους εμετούς, την όψη σου που αλλάζει, με αμφίβολο αποτέλεσμα και δεν πας σε μάγους στον Αμαζόνιο να σε γιατρέψουν, απορώ πώς θεωρείς λογικό ότι εσύ πρέπει να περιμένεις να δεις τις παρενέργειες του εμβολίου και μετά να κρίνεις εάν θα το κάνεις (γιατί εσύ είσαι ελεύθερος άνθρωπος και φυσικά ξερόλας).

Υ.Γ. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα το 2007 έκανε ότι της είπαν οι γιατροί και χάρη σε αυτούς και τα φάρμακα που της έδωσαν κλείνει αυτές τις μέρες τα 86. Αν είχε κολλήσει τον covid 19 θα ήταν πολύ δύσκολα γι’ αυτήν. Αυτός ήταν και ο λόγος που την κρατήσαμε μακριά από τον κόσμο, χωρίς αγκαλιές και φιλιά.

Ευτυχώς θα είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστεί για να συνεχίσει τη ζωή της έτσι όπως έχει μάθει μέχρι τώρα, φτάνοντας τα 100.

Όταν εμπιστεύεσαι την επιστήμη, διότι έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει να ζήσεις ακόμα...

Δημοσιεύτηκε από Fotis Sergoulopoulos στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ