Μια διευκρίνιση από το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Οι οποίοι κατέρχονται στις επερχόμενες εκλογές.

Article featured image
Article featured image

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αναγκαία Διευκρίνιση

Ημερομηνία 12/01/2021

Προς Μέσα Ενημέρωσης

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε παρατηρήσει ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στον Kυνηγετικό Σύλλογο Λεμεσού με την επωνυμία ΚΚΚ (Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών – με έμβλημα το Αγρινό) ως το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών το οποίο είναι εγγεγραμμένο Πολιτικό Κόμμα - με έμβλημα τη Θεά Άρτεμη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα επιθυμούσαμε να διευκρινίσουμε ότι το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών Κ.Ε.Κ.Κ , ουδεμία σχέση έχει με τον συγκεκριμένο Κυνηγετικό Σύλλογο, ο οποίος αντιπροσωπεύει μόνο τα μέλη του και όχι τους κυνηγούς στο παγκύπριο σύνολό τους.

Το Σύνολο των κυνηγών το προασπίζεται επίσημα η Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ και το πολιτικό Κίνημα Κ.Ε.Κ.Κ το οποίο είναι σε συνεργασία και συνεννόηση με την ηγεσία της Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ για διάφορα κυνηγετικά ζητήματα.

Διευκρινίζουμε επίσης, απαραιτήτως, ότι στις επερχόμενες εκλογές θα κατέλθει το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών με έμβλημα τη θεά Άρτεμη και όχι ο Κυνηγετικός Σύλλογος ΚΚΚ με έμβλημα το Αγρινό. Στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, ερωτήσεις ή σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ