Διαδικτυακή συζήτηση: Εμβόλια και COVID-19 - Μύθοι και πραγματικότητες

Mια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Article featured image
Article featured image

Το ερευνητικό κέντρο CARDET και το Yale Center for Analytical Sciences του Yale School of Public Health διοργανώνουν μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της σελίδας του CARDET στο Facebook και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του CARDET με το YALE School of Public Health για τη διενέργεια, από κοινού, δράσεων στους τομείς της έρευνας, εκπαίδευσης και ανάπτυξης στην Ευρωμεσογειακή περιφέρεια.

Σε μια περίοδο που το θέμα των εμβολιασμών του κοινού μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και προκρίνονται ως καθοριστικό βήμα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και της επαναφοράς μας στην κανονικότητα, εμπειρογνώμονες στο πεδίο θα εξετάσουν τα δεδομένα, τις πραγματικότητες και τους μύθους γύρω από τα εμβόλια. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι μέσα από τη συζήτηση να περιοριστεί η παραπληροφόρηση στο θέμα και να δοθούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Συμμετέχουν:

- Δρ. Τάσσος Κ. Κυριακίδης - Ερευνητής/Καθηγητής επιδημιολόγος, Καθηγητής Υale School of Public Health

- Δρ. Χρίστος Πέτρου – Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Άντρη Δανιήλ ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να καταθέσει σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις

To CARDET είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος μη-κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο. Το Κέντρο κατά τα τελευταία 15 χρόνια έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σημαντικές δράσεις και προγράμματα στους τομείς τις εκπαίδευσης και έρευνας αναπτύσσοντας παράλληλα συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και ιδρύματα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Το CARDET διατηρεί από το 2015 Μνημόνιο Συναντίληψης με το YALE School of Public Health για τη συνδιαμόρφωση και υλοποίηση ερευνητικών και εκπαιδευτικών δράσεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Εμβόλια και COVID-19.png


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ