Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ανακοινώνει η Wargaming Κύπρου

Η διακεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών ψάχνει μηχανικούς λογισμικού για να ενταχθούν στο Wargaming Forge Cyprus.

Article featured image
Article featured image

Η Wargaming Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος της εταιρείας Wargaming Forge Cyprus. Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντική πρακτική άσκηση (internship), διάρκειας τριών μηνών, για ταλαντούχους μηχανικούς λογισμικού (junior software engineers), δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις από μια κορυφαία εταιρεία του κλάδου ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν για τις δυνατότητές τους, κατά της διάρκεια της διαδικτυακής και επί τόπου πρακτικής άσκησης, ενδέχεται να προσληφθούν σε θέσεις πλήρους απασχόλησης από την Wargaming.

Μέσα από το πρόγραμμα Wargaming Forge Cyprus η εταιρεία εντοπίζει ταλαντούχους φοιτητές, απόφοιτους πανεπιστημίου και νέους επαγγελματίες – δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών του Ομίλου. Το Πρόγραμμα βασίζεται σε πρακτική και θεωρητική διδασκαλία, δίνοντας στους ασκούμενους πρόσβαση σε σπάνιες γνώσεις και εμπειρίες. Οι επιλεγμένοι μέντορες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, μέσα από την ανάλυση πραγματικών περιστατικών και ζητημάτων που οι ίδιοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν παλαιότερα, όταν ανέπτυσσαν διάφορα προϊόντα για την Wargaming.

Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να διανύουν τον τελευταίο χρόνο των σπουδών τους, είτε να είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου ή να δουλεύουν ως junior software engineers, ενώ πρέπει να έχουν δικαίωμα εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία. Εφόσον έχουν προσαρμοστεί, οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους υπό την επίβλεψη 20 έμπειρων μεντόρων από την Ομάδα Ταχείας Προτυποποίησης της εταιρείας, η οποία συστάθηκε το 2017 και εδρεύει στα κεντρικά γραφεία της Wargaming στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης, που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες κάθε επιτυχημένου υποψηφίου και συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκπαίδευση στις γλώσσες C++ και Python, στο πρόγραμμα Unreal Engine, στη Μηχανική Μάθηση και στους αλγορίθμους. Ολόκληρη η εμπειρία είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε φιλόδοξο software engineer!

Σε δηλώσεις της, η υπεύθυνη του Προγράμματος Wargaming Forge, Marina Stasevich, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το πρόγραμμα Wargaming Forge σε διάφορες περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση της εταιρείας μας, αναφορικά με την παροχή δωρεάν κατάρτισης, σε μια σειρά δεξιοτήτων που απαιτούνται από την αγορά εργασίας του κλάδου της Πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια, γύρω στο 92% των ασκούμενων μας πρωτοήλθαν στην εταιρεία μέσω του Wargaming Forge, ενώ μεγάλος αριθμός εξ’ αυτών κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέσεις πλήρους απασχόλησης στα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε με μόλις τέσσερις μέντορες, ενώ σήμερα έχουμε 120. Επομένως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και στα κεντρικά γραφεία στη Λευκωσία. Αν δραστηριοποιήστε στον τομέα ανάπτυξης ψηφιακών παιγνιδιών και ψάχνετε μια νέα πρόκληση στην καριέρα σας, υποβάλετε την αίτηση σας σήμερα!».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Πρόγραμμα Wargaming Forge στην Κύπρο, παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

[LINK]

Τελευταία μέρα υποβολής αίτησης: 7 Φεβρουαρίου 2021.


Σχετικά με τη Wargaming:

H εταιρεία Wargaming, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στην Κύπρο, είναι βραβευμένη στον τομέα της δημιουργίας και έκδοσης online παιχνιδιών στρατηγικής και στην αγορά free-to-play MMO (massively multiplayer online).

Η Wargaming ξεκίνησε το 1998 στο Μινσκ της Λευκορωσίας και έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο ισχυρούς ηγέτες στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με 5.500 άτομα εργατικό προσωπικό και με γραφεία ανά το παγκόσμιο. Τα παιχνίδια της World of Tanks και World of Warships αποτελούν ναυαρχίδα για την εταιρία, με 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες παγκόσμια.

Επίσημη ιστοσελίδα: wargaming.com

WG Forge- Nicosia poster.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ