Τι συμβαίνει με τη Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η πρώτη φορά, μετά από 18 χρόνια, που εμφανίστηκε δημόσια κατ' αυτόν τον τρόπο.

Article featured image
Article featured imageΗ βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε δημοσίως να περπατά χρησιμοποιώντας μπαστούνι, σε εκδήλωση στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Εικάζεται δε, ότι ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε μπαστούνι σε μια μεγάλη δημόσια εκδήλωση. Η είδηση αυτή αλλά και οι εικόνες από την εκδήλωση, ήταν υπεραρκετά για να γεμίσουν οι στήλες ειδησεογραφικών site.

Η 95χρονη, ωστόσο, μονάρχης ατάραχη βγήκε από τη λιμουζίνα της και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό με το μπαστούνι στο χέρι.

AP21285449912242.jpg
ΦΩΤΟ: APΗ βασίλισσα, η οποία είναι η προστάτιδα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, για την οποία γινόταν και η εν λόγω εκδήλωση, δεν έφτασε από την παραδοσιακή μεγάλη δυτική πόρτα, αλλά από την είσοδο της αυλής του ποιητή όπως ονομάζεται, μια διαδρομή που οδηγεί συντομότερα στη θέση της.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, αλλά οι αλλαγές είναι κατανοητές, προκειμένου να αισθάνεται άνετα η βασίλισσα.

AP21285415938971.jpg
ΦΩΤΟ: APΕξάλλου αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 2016, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε να χρησιμοποιήσει ασανσέρ και όχι τη βασιλική σκάλα (των 26 σκαλιών) για να μπει στο κοινοβούλιο για το επίσημο άνοιγμα των εργασιών του.

Η βασίλισσα έχει φωτογραφηθεί και στο παρελθόν με μπαστούνι. Το 2003 μετά από χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιούσε κατά την αποκατάστασή της μπαστούνι.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ