Καμηλοπαρδάλεις πλακώνονταν για μία θηλυκιά [ΒΙΝΤΕΟ]

Νοκ-άουτ με κίνηση judo.

Article featured image
Article featured image

Δύο αρσενικές καμηλοπαρδάλεις τσακώνονταν για μία θηλυκιά, χρησιμοποιώντας κινήσεις judo.

Ένα πραγματικά απίστευτο video κατέγραψε ένα ξεναγός στο «Kariega Game Reserve» στη Νότιο Αφρική κατά την διάρκεια ενός σαφάρι που έκανε με τουρίστες στην περιοχή.

Κατά την διάρκεια της βόλτας λοιπόν ο Wayne Howarth παρατήρησε δύο καμηλοπαρδάλεις να έχουν ένα θερμό τετ-α-τετ και αντιλαμβανόμενος την ένταση που υπήρχε αποφάσισε να σταματήσει.

Όπως αποδείχθηκε, τα δύο αυτά ζώα ήταν αρσενικά και τσακώνονταν για ένα θηλυκό που βρισκόταν κοντά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πλακώνονται στο ξύλο, με τα χτυπήματα να γίνονται με το κεφάλι.

Η εντυπωσιακότερη σκηνή στην μάχη που ακολούθησε ήταν όταν η μία καμηλοπάρδαλη, έβαλε το κεφάλι της κάτω από τα πόδια της άλλης και κατάφερε να την ρίξει κάτω με μία κίνηση που θύμιζε judo.

Μάλιστα, αμέσως μετά και ενώ ο αντίπαλός του ήταν στο έδαφος, πήγε από πάνω και του έριξε ακόμα ένα χτύπημα, προκειμένου να πιστοποιήσει τη νίκη του.

«Ήμουν εντυπωσιασμένος από την δύναμη που έβγαζαν τα δύο ζώα. Μου ανέβασε την αδρεναλίνη. Είμαι ξεναγός σε αυτή την περιοχή για 11 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί ποτέ, δύο καμηλοπαρδάλεις να μάχονται έτσι. Τις έχω δει να τσακώνονται, αλλά όχι με νοκ ντάουν», είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος.



ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ