Πού εξαφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Με την τελευταία του εμφάνιση να έγινε πριν ένα μήνα, οι φήμες που κυκλοφορούν λένε διάφορα περίεργα.

Article featured image
Article featured image

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν έχει εμφανιστεί από την έκθεση πυραύλων, καθιστώντας τον μεγαλύτερο χρόνο απουσίας από δημόσιες δραστηριότητες από το 2014 - Αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 17 Δεκεμβρίου για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου του πατέρα του.

Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας εθεάθη για τελευταία φορά στις 12 Οκτωβρίου όταν εμφανίστηκε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της κάλυψης έκθεσης πυραύλων στην Πιονγκγιάνγκ, την πρωτεύουσα της χώρας. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει να εμφανιστεί ένα μήνα, το μεγαλύτερο διάστημα από το 2014 και οι φήμες για την υγεία του οργιάζουν ξανά.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν έχει εμφανιστεί από την έκθεση πυραύλων, καθιστώντας τον μεγαλύτερο χρόνο απουσίας από δημόσιες δραστηριότητες από το 2014. Ωστόσο, οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν αυξημένη δραστηριότητα στο παραθαλάσσιο σπίτι του στην ανατολική ακτή της Βόρειας Κορέας και σε ένα παραλιακό αρχοντικό κοντά στην Πιονγκγιάνγκ, σύμφωνα με το NK News.

Η απουσία του κατά τη διάρκεια μιας εθνικής γιορτής στα μέσα Απριλίου τροφοδότησε φήμες ότι μπορεί να βρίσκεται σε κώμα ή να πέθανε μετά από μια κακή εγχείρηση καρδιάς. Οι φήμες επανήλθαν όταν εμφανίστηκε ξανά στις 30 Απριλίου σε μια πρώτη επίσκεψη επιθεώρησης γύρω από το εργοστάσιο λιπασμάτων Sunchon. Πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Κεντρική Τηλεόραση της Κορέας (KCTV) έδειξαν τον Κιμ να οδηγεί ένα ηλεκτρικό καρότσι γύρω από την ιδιοκτησία. Ενώ ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φαινόταν υγιής, οι ειδικοί παρατήρησαν ένα σημάδι στο χέρι του που υποδηλώνει ότι μπορεί να είχε κάνει κάποιο είδος καρδιαγγειακής επέμβασης.

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κανένα πολιτικό γεγονός τις επόμενες εβδομάδες που θα απαιτούσαν την παρουσία του ηγέτη. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 17 Δεκεμβρίου για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου του πατέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ