Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες πρώην συντρόφων του Μέριλιν Μάνσον για την κακοποιητική συμπεριφορά του

To διαμέρισμά του ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά, ενώ σε αυτό υπήρχε και το «δωμάτιο για κακά κορίτσια», όπως αποκαλύπτει εκτενής έρευνα του περιοδικού Rolling Stone.

Article featured image
Article featured image


Ο Μέριλιν Μάνσον είχε στο διαμέρισμά του ηχομονωμένο χώρο, όπου φέρεται να έκλεινε γυναίκες, για να τις βασανίσει ψυχολογικά, σύμφωνα με έρευνα του Rolling Stone.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διήρκεσε εννέα μήνες, το Rolling Stone μίλησε με περισσότερους από 55 ανθρώπους που έχουν γνωρίσει τον Μάνσον, ανάμεσά τους κάποιες από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική ή ψυχολογική κακοποίηση. Οι τρεις από τις γυναίκες που μίλησαν στο περιοδικό- ανάμεσά τους η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο που έπαιζε στο Game of Thrones- έχουν κάνει μήνυση σε βάρος του. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει σκιαγραφούν την εικόνα ενός ανθρώπου που προσέγγιζε τις γυναίκες με κολακείες και «μαύρο» χιούμορ προτού εμφανίσει ένα μοτίβο κακοποίησης που φέρεται να περιελάμβανε μαστίγωμα, χάραγμα αρχικών στο δέρμα, αναγκαστικό εγκλεισμό και βιασμό.

Κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν λένε ότι τους πρόσφερε επίμονα ναρκωτικά και αλκοόλ, έλεγχε τις διατροφικές συνήθειές τους και τον ύπνο τους και τις κρατούσε αιχμάλωτες, συναισθηματικά και σωματικά μέχρι να υποκύψουν στη θέλησή του. Αν ήθελαν να τον εγκαταλείψουν, λένε, απειλούσε να αυτοκτονήσει ή και να τις σκοτώσει.

Στο διαμέρισμα του Μέριλιν Μάνσον υπήρχε ένας ηχομονωμένος χώρος τον οποίο πρώην σύντροφοι και συνεργάτες του τον περιγράφουν ως κελί εγκλεισμού που χρησιμοποιούσε για να βασανίσει ψυχολογικά γυναίκες. Λένε ότι συχνά «εξόριζε» τις συντρόφους του εκεί, τις κρατούσε εκεί για ώρες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα». Ο ίδιος το έλεγε «το δωμάτιο των κακών κοριτσιών».

Η Άσλεϊ Γουόλτερς, πρώην συνεργάτιδά του που τον έχει μηνύσει για σεξουαλική επίθεση μεταξύ άλλων, δηλώνει ότι ο Μέριλιν Μάνσον απολάμβανε να λέει σε άλλους για αυτόν τον θάλαμο. Ο πρώην βοηθός του, Ράιαν Μπράουν, που συνεργαζόταν με τον τραγουδιστή για 8 χρόνια αρνείται ότι είδε γυναίκες να κλείνονται στο λεγόμενο «δωμάτιο κακών κοριτσιών». Αλλά, συμπληρώνει, «ήταν γνωστό ότι έτσι το έλεγαν όλοι».

NINTCHDBPICT000633785564_city.jpg
Η Άσλεϊ Γουόλτερς με τον Μέριλιν Μάνσον



Εξάλλου και ο Μέριλιν Μάνσον μιλούσε για αυτό σε συνεντεύξεις. «Αν κάποιος είναι κακός, μπορώ να τον κλείσω εκεί, είναι ηχομονωμένο», είχε πει σε περιοδικό το 2012.

Η Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και παράνομη φυλάκιση μεταξύ άλλων, λέει ότι επανειλημμένα την είχε αναγκάσει να μείνει για ώρες σε αυτόν τον χώρο, που έχει περίπου το μέγεθος δοκιμαστηρίου, όταν είχαν σχέση. «Στην αρχή το έκανε να ακούγεται cool. Μετά, το έκανε να ακούγεται πολύ τιμωρητικό. Ακόμη κι αν ούρλιαζα, κανένας δεν θα με άκουγε. Στην αρχή παλεύεις και εκείνος απολαμβάνει την πάλη. Έμαθα να μην το παλεύω, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε. Απλά πήγαινα κάπου αλλού με το μυαλό μου», δηλώνει.

ashley-morgan-smithline-marilyn-manson_city.jpg
Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν (αριστερά) - Μέριλιν Μάνσον (δεξιά)



Το υπόλοιπο διαμέρισμα του Μέριλιν Μάνσον ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Υπήρχαν κόλποι παντού», λέει άτομο που είχε επισκεφθεί τον χώρο.

Άλλοι θυμούνται ότι είχαν δει ότι πάνω από το κρεβάτι του υπήρχε μήνυμα γραμμένο με σπρέι, που ανέφερε «AIDS». Τα έπιπλα, τα χαλιά και άλλα αντικείμενα ήταν μαύρα, όπως και οι κουρτίνες που ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε για να μπλοκάρει το φως σε κάθε παράθυρο, σχεδόν όλη την ημέρα.

Η θερμοκρασία ήταν σταθερά χαμηλή και αν κάποιος την ανέβαζε ο Μέριλιν Μάνσον είχε ξεσπάσματα και κατέστρεφε έπιπλα, σύμφωνα με την έρευνα. Μία πρώην σύντροφός του αναφέρεται στο διαμέρισμα ως «το μαύρο ψυγείο». Άλλη το περιγράφει ως «καταψύκτη για κρέατα». Εκεί, υποστηρίζουν πολλές πρώην του, ο Μέριλιν Μάνσον διέπραξε επανειλημμένες πράξεις ψυχικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, που τις άφησε να παλεύουν με περιόδους άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού αλλά και με διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Η Έσμε Μπιάνκο δηλώνει ότι συχνά την κακοποιούσε λεκτικά, της στερούσε την τροφή και τον ύπνο, την δάγκωνε, την έκοβε, της προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τη μαστίγωνε χωρίς τη συγκατάθεσή της και τη βίαζε κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

39467662-0-image-m-2_1613687455695.jpg
Η Έσμε Μπιάνκο με τον Μέριλιν Μάνσον. ΦΩΤΟ: EMPICS Entertainment



Μάλιστα η ηθοποιός λέει ότι κατά τη διάρκεια ενός τρομακτικού επεισοδίου, ο τραγουδιστής έπιασε ένα τσεκούρι και την κυνηγούσε στο διαμέρισμα, ανοίγοντας τρύπες στους τοίχους.

«Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα για εμένα», λέει η Μπιάνκο, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και sex trafficking. Η ηθοποιός εξήγησε ότι ένιωθε «σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της». Το να φύγει, λέει «ήταν η καλύτερη προσπάθειά μου για να επιβιώσω».

Ο δικηγόρος του Μάνσον, Χάουαρντ Κίνγκ, είπε τον Απρίλιο στο «Page Six» ότι οι κατηγορίες της Μπιάνκο είναι «αποδεδειγμένα ψευδείς».

Την περασμένη Κυριακή ο Μάνσον αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε δήλωσή του στο «Rolling Stone». Είπε μέσω του δικηγόρου του ότι αρνείται κατηγορηματικά οποιονδήποτε ισχυρισμό για σεξουαλική (και μη) κακοποίηση οποιουδήποτε και περιέγραψε τις κατηγορίες ως «μέρος μιας συντονισμένης επίθεσης από πρώην συνεργάτες μου και συνεργάτες του κ. Γουόρνερ που θέλουν να κάνουν τις προσωπικές μου σχέσεις να φαίνονται επικίνδυνες».


Με πληροφορίες από Lifo, loudwire

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ