‘Water is Life/Το νερό είναι ζωή’

Η νέα σειρά μπουκαλιών SIGG είναι αφιερωμένη στο Σοφία για τα Παιδιά. Μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία που επικοινωνεί τη δράση του Οργανισμού σε όλο τον κόσμο.

Article featured image
Article featured image

Στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Σοφία για τα Παιδιά για παροχή καθαρού νερού σε σχολεία και κοινότητες όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη, με slogan ‘water is life’, το διεθνές ελβετικό brand SIGG σχεδίασε μία ειδική σειρά μπουκαλιών εμπνευσμένη από την Αφρική. Όλα τα έσοδα από την πώληση των τεσσάρων μπουκαλιών Sophia for Children που θα πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της SIGG θα διατεθούν στο Σοφία για τα Παιδιά .


Μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία για τον οργανισμό, με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand να αγκαλιάζει και να στηρίζει τη δράση του Sophia, προβάλλοντάς το έργο του σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Κάθε μπουκάλι από την ειδική αυτή συλλογή είναι τυπωμένο στο χέρι και τα 3 σχέδια περιλαμβάνουν έναν αφρικανικό ελέφαντα (Sophia Elephant), ένα λιοντάρι (Sophia Lion) και μία αφρικανική λεοπάρδαλη (Sophia Panther). Επιπλέον υπάρχει και το παιδικό μπουκάλι νερού Sophia for Children Giraffe με ειδικό κάλυμμα ασφαλείας.

SIGG for Sophia 1.jpg

SIGG for Sophia 3.jpg


Τα μπουκάλια Sophia for Children Hot & Cold One είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και ισχυρή μόνωση για να διατηρούν τη θερμοκρασία σε ζεστά ή κρύα ροφήματα για πολλές ώρες.

Αγοράζοντας ένα από τα τρία μπουκάλια Hot & Cold One 0,5L: H&C Panther, H&C Elephant, H&C Lion ή το παιδικό μπουκάλι Sophia Giraffe σε μέγεθος 0,4L, υποστηρίζετε άμεσα τα παιδιά στην Κένυα.

SIGG for Sophia.jpg

Εκτός από το international eshop της SIGG μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα μπουκάλια SIGG for Sophia και στην Κύπρο, από το οίκημα του Σοφία για τα Παιδιά στη Λευκωσία (Άννης Κομνηνής 31), στο μικρομάγαζο του Sophia που βρίσκεται σταθερά στο Mall of Cyprus, τα σαββατοκύριακα στο Nicosia Mall καθώς και σε ειδικές εορταστικές εκδηλώσεις του Σοφία για τα Παιδιά που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα παραγγείλετε online μέσω του my-sigg.com με δωρεάν παράδοση σε όλη την Κύπρο.



SIGG for Sophia.jpg

SIGG for Sophia 2.jpg



Λίγα λόγια για το Σοφία για τα Παιδιά.

Από το 2008 που ξεκίνησε τη δράση του, το Σοφία για τα Παιδιά εστιάζει και θέτει ως στόχο την καταπολέμηση της φτώχιας μέσω της μόρφωσης. Με βασικό πεδίο δράσης την Κένυα και την Κύπρο, το Sophia προσφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη ασφάλεια και φροντίδα, διατροφή και στέγη, υγειονομική περίθαλψη και μόρφωση. Το Σοφία για τα Παιδιά λειτουργεί με βάση δωρεές και χορηγίες που γίνονται καθώς και έσοδα τα οποία προκύπτουν από ειδικά προγράμματα, συναυλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Λίγα λόγια για τα παγούρια SIGG

Προϊόν με διεθνή αναγνώριση, το επαναχρησιμοποιήσιμο ελβετικό παγούρι SIGG είναι ελαφρύ, κατασκευασμένο με ψηλά ποιοτικά πρότυπα και μεταφέρεται εύκολα. Είναι ασφαλές, αδιάβροχο και ιδανικό για ζεστά ή κρύα ροφήματα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, εκτός του ότι το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό -μπορεί να μεταφερθεί μόνο με ένα δάκτυλο- έχει βραβευτεί αρκετές φορές, ενώ περιλαμβάνεται και στη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) της Νέας Υόρκης.

Τα παγούρια SIGG είναι κατάλληλα για παιδιά τα οποία μπορούν να επιλέξουν μέσα από τη μεγάλη σειρά χαρούμενων σχεδίων της SIGG KIDS, αλλά και για ενήλικες οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και χρωμάτων.



Τα προϊόντα της SIGG διατίθενται στην Κύπρο από την εταιρεία Marathon
Trading που διαχρονικά στηρίζει το έργο του Σοφία για τα Παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ