«Μόνο Έλληνας διανομέας αλλοιώς (sic) η παραγγελία δεν παραλαμβάνεται»

Ελληναράς (και ανορθόγραφος) ζητά μόνο Έλληνα ντελιβερά και απειλεί να ακυρώσει την παραγγελία αν τού έρθει «ξένος».

Article featured image
Article featured image


Την εμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία, συνοδευόμενη με το σχόλιο ενός πελάτη, ο οποίος (απλά, λιτά και κυρίως απέριττα) ζητά η παραγγελία φαγητού του να παραδοθεί μόνο από Έλληνα διανομέα, γιατί αλλιώς θα ακυρωθεί και δεν θα παραληφθεί από τον ίδιο.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό απόκομμα από την παραγγελία, ο πελάτης/ρατσιστής/ανορθόγραφος έχει αφήσει το σχόλιο: «Μόνο Έλληνας διανομέας αλλοιώς (sic) η παραγγελία είναι άκυρη και δεν παραλαμβάνεται».

paraggelia_city.jpgΔεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν είναι αυθεντικό το απόκομμα γιατί στο ίντερνετ κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα. Από την άλλη, αν είναι αυθεντικό –που δεν θα μας έκανε, επίσης, καμία εντύπωση- πρόκειται για την επιτομή του (ανορθόγραφου) ρατσισμού.

Την ίδια στιγμή, χρήστες των social media σχολιάζουν ακόμα πως πέρα από το ρατσιστικό μήνυμα του πελάτη, ευθύνη φέρει και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που –εάν η παραγγελία είναι αληθινή– δεν την ακύρωσε αλλά έσπευσε να τον εξυπηρετήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ