Σήμερα, τα κάστρα της Πάφου και της Λάρνακας γίνονται μπλε

Στo πλαίσιo της παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη.

Article featured image
Article featured image



Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στo πλαίσιo της Παγκύπριας Εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη, η οποία πραγματοποιείται από το σωματείο «Europa Uomo» Κύπρου για ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο, θα φωτίσει με μπλε χρώμα τα Κάστρα Πάφου και Λάρνακας την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Κύριος στόχος του μήνα ενημέρωσης «Μπλε Νοέμβριος», αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, καθώς και η ενημέρωση για τις διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το Τμήμα Αρχαιοτήτων, μέσω του φωτισμού Αρχαίων Μνημείων, είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του «Μπλε Νοεμβρίου», αναφέρει.

Ευελπιστούμε ότι μέσω της πληθώρας δράσεων ευαισθητοποίησης που προγραμματίζει το σωματείο «Europa Uomo» Κύπρου, θα βελτιωθεί η ενημέρωση του κοινού για τη νόσο και θα σταλεί ένα μήνυμα στήριξης σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ