Άνδρας εντοπίστηκε γυμνός μεταξύ δύο τοίχων σε θέατρο της Νέας Υόρκης

Δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές πώς ο άνδρας παγιδεύτηκε στο εν λόγω σημείο.

Article featured image
Article featured image


Στη διάσωση ενός άνδρα που παγιδεύτηκε μέσα στους τοίχους θεάτρου στις Συρακούσες της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, προχώρησαν πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο.

Ο εντοπισμός του άνδρα έγινε όταν κάποιος άκουσε έναν επίμονο χτύπο να έρχεται μέσα από τους τοίχους κάτι που, όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό, ήταν η απελπισμένη προσπάθεια του εγκλωβισμένου να ζητήσει βοήθεια.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το BBC, εκτιμάται πως ήταν μέσα στους τοίχους για περίπου δύο ημέρες και βρέθηκε γυμνός, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σε σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Συρακουσών στη σελίδα της στο Facebook, αναφέρεται πως δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές πώς ο άνδρας βρέθηκε πίσω από τον τοίχο.Μιλώντας στο Syracuse.com, ένα τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, ο Μάικ Ινταλιέττα, διευθυντής του θεάτρου Landmark, στους τοίχους του οποίου είχε εγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας, είπε ότι τον είχαν δει να περιφέρεται κοντά στο θέατρο την περασμένη εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι που τον είχαν δει, όμως, στη συνέχεια έχασαν τα ίχνη του και υπέθεσαν ότι είχε φύγει. «Δεν ξέρω αν έμπαινε για να ζεσταθεί ή για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Δεν ξέρω», ανέφερε ο Μάικ Ινταλιέτα.

Ο Τζον Κέιν, αναπληρωτής αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας των Συρακουσών, δήλωσε στα τοπικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο άνδρας πιθανόν να κρυβόταν και τελικά παγιδεύτηκε αφού έπεσε μέσα στον τοίχο των ανδρικών μπάνιων του θεάτρου.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας φαινόταν να πάσχει από ψυχική ασθένεια και δεν θα κατηγορηθεί ούτε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.


Πηγή: huffingtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ