Πώς σχολίασε το Twitter το χθεσινό επεισόδιο του #TheVoiceGr

Η πρεμιέρα των Κnockout σχολιάστηκε δεόντως από τους απανταχού twitterάδες!

Article featured image
Article featured image


Η φάση των Knockout στο «The Voice of Greece» ξεκίνησε με μερικές συναρπαστικές αναμετρήσεις. Στο ψεσινό επεισόδιο οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των Blind Audition, οι τέσσερις κριτές είχαν στις ομάδες τους από 36 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι στη φάση των Knockout καλούνται να διαγωνιστούν σε τριάδες με μόνο τον ένα εκ των τριών να περνά στο επόμενο στάδιο.

Πέραν τούτων, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και μερικές εμφανίσεις από τα παλιά, καθώς Ελεονώρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν στο παιχνίδι, αυτήν τη φορά στο πλευρό των Κωνσταντίνου Αργυρού και Πάνου Μουζουράκη αντίστοιχα ως οι βοηθοί τους. Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχτηκε, με τη σειρά της, τον Χρήστο Δάντη, ενώ ο Σάκης Ρουβάς την ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι, με την οποία μάλιστα τραγούδησαν επί σκηνής.



Και ενώ όλα αυτά λάμβαναν χώρα στις οθόνες μας, μια αντίστοιχη, ανελέητη «μάχη» συνέβαινε στο Twitter με τους απανταχού twitterάδες να σχολιάζουν ασταμάτητα, προσφέροντας μερικά επικά tweets.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ