Μέσα στις ακριβότερες σουίτες του κόσμου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων ανά τον κόσμο και ένα έχουμε να πούμε: το πιο φτηνό κοστίζει 25.000 ευρώ το βράδυ.

Article featured image
Article featured image


Πολλοί θα το ήθελαν, όμως είναι λίγοι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια βραδιά σε σουίτες που κοστίζουν από 25.000 έως 100.000 ευρώ.

Οι σουίτες των πιο ακριβών ξενοδοχείων του κόσμου προσφέρουν ιδιωτικότητα, περιποίηση, πολυτέλεια, πισίνες με εκπληκτική θέα και παροχές που περιλαμβάνουν... πολλές υπερβολές. Φυσικά, όλα αυτά απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε όσους είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν εξωφρενικά μεγάλα ποσά για μια νύχτα στον «παράδεισο».

Ποια είναι όμως τα ξενοδοχεία που έχουν τις ακριβότερες σουίτες στον κόσμο και τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή τους; Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Ντουμπάι και τις Μαλδίβες, η εταιρεία Merchant Cash Advance συγκέντρωσε σε μια λίστα τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων του κόσμου για τους λάτρεις της απόλυτης χλιδής. Οι τιμές για διαμονή σε αυτά τα ξενοδοχεία κυμαίνονται από 25.000 μέχρι 120.000 ευρώ τη βραδιά!

10. Royal Suite, Burj Al-Arab, Ντουμπάι

25.000 ευρώ/ βραδιά

4f73537aeab8ea3a0d000062.jpg

4f73536d6bb3f7920a000046.jpg

Η εμπειρία διαμονής στο Burj Al-Arab στο Ντουμπάι (το «πρώτο ξενοδοχείο επτά αστέρων στον κόσμο») είναι σίγουρα μοναδική, καθώς όπως και να έχει δεν μένει κανείς κάθε μέρα σε ένα ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 1 δισ. δολάρια. Η Royal Suite είναι τόσο λαμπερή και πολυτελής όσο θα περίμενε κανείς. Διακόσμηση με χρυσό 22 καρατίων, ιδιωτικό spa και πολυάριθμο προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.


9. Royal Suite, Plaza Hotel, Νέα Υόρκη

35.000 ευρώ/ βραδιά

plaza3.jpg

plaza2.jpg


Οι επισκέπτες που μένουν σε αυτή τη σουίτα των 408 τ.μ., η οποία είναι εμπνευσμένη από την αυλή του Λουδοβίκου του 15ου, έχουν το δικό τους προσωπικό ασανσέρ και μια εντυπωσιακή θέα στη Fifth Avenue. Μέσα υπάρχουν ακόμα και αγάλματα από χρυσό 24 καρατίων!


8. Muraka Suite, The Conrad Maldives, Μαλδίβες

44.000 ευρώ/ βραδιά

muraka+conrad+maldives+aerial.jpg

muraka+conrad+maldives.jpg


Μια μοναδική υποβρύχια εμπειρία πολυτέλειας προσφέρει η υποθαλάσσια σουίτα «The Muraka» στο θέρετρο Conrad Maldives Rangali Resort στις Μαλδίβες. Η μισή ομορφιά των Μαλβίδων βρίσκεται μέσα στο νερό κα αυτή η σουίτα δίνει στους επισκέπες τη δυνατότητα να παρατηρήσουν το οικοσύστημα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.


7. Penthouse Suite, Hôtel Martinez’s, Κάννες

47.000 ευρώ/ βραδιά

29253053454_3ddcfd0f82_c.jpg


Μπορεί μια φορά το χρόνο, που οι Κάννες έχουν την τιμητική τους, η συγκεκριμένη σουίτα να γεμίζει με τους αστέρες του Χόλιγουντ, όλες τις υπόλοιπες μέρες όμως υπόσχεται πολυτέλεια και ανέσεις σε όσους μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η σουίτα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια και δύο τραπεζαρίες, ενώ η τεράστια βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα στην Boulevard de la Croisette και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.


6. Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel New York, Νέα Υόρκη

53.000 ευρώ/ βραδιά

NYF_125_aspect16x9.jpg

NYF_122_aspect16x9.jpg


Το Ty Warner Penthouse βρίσκεται στον 52ο όροφο του διάσημου ξενοδοχείου Four Seasons της Νέας Υόρκης και έχει πάρει το όνομα του ιδιοκτήτη του. Διαθέτει πανοραμική θέα σε όλο το Μανχάταν, spa και ένα Zen-room με εσωτερικό καταρράκτη.


5. Laucala Island Resort Hilltop Estate, Φίτζι

54.000 ευρώ/ βραδιά

fiji.jpg

fiji2.jpg

fiji4.jpg

fijids.jpg


Στην περίπτωση του Laucala Island Resort Hilltop Estate έχουμε να κάνουμε με ένα τροπικό καταφύγιο στην κορυφή του βουνού Laucala Nawi στα νησιά Φίτζι. Η κατοικία ανήκει στον ιδιοκτήτη της Red Bull, Dietrich Mateschitz και είναι περιστασιακά διαθέσιμη κατόπιν αίτησης.


4. Grand Penthouse, The Mark Hotel, Νέα Υόρκη

66.000 ευρώ/ βραδιά

SFrances_180105_2593_D-Second-Master.jpg

SFrances_180105_2531_B.jpg


Αυτό το πέντε υπνοδωματίων ρετιρέ είναι μία από τις πιο ακριβές σουίτες ξενοδοχείου παγκοσμίως. Έχει ένα μεγάλο σαλόνι με πιάνο και μια γιγάντια βεράντα. Οι παροχές περιλαμβάνουν σοφέρ, ο οποίος μπορεί να σε γυρίζει στην πόλη με μια McLaren, κρουαζιέρα με σκάφος και 24ωρο μπάτλερ.


3. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Γενεύη

70.000 ευρώ/ βραδιά

16._royal-penthouse-suite.jpg

Hotel-President-Wilson-726x484.png

18._royal-penthouse-suite.jpg


Η επιπλωμένη πολυτελής σουίτα του όγδοου ορόφου του Hotel President Wilson στη Γενεύη έχει 12 υπνοδωμάτια, αίθουσα συνεδριάσεων, τζακούζι με θέα τη λίμνη της Γενεύης και ελικοδρόμιο για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση. Έχει φιλοξενήσει από τον Bill Clinton μέχρι τον Bill Gates.



2. Empathy Suite, The Palms Casino Resort, Λας Βέγκας

88.000 ευρώ/ βραδιά

lasvegas.jpg

las.jpg


Η συγκεκριμένη σουίτα σχεδιάστηκε από τον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη Damien Hirst και θυμίζει περισσότερο γκαλερί τέχνης. Στους χώρους της εκτίθενται πρωτότυπα έργα του καλλιτέχνη, όπως το «Winner/Loser» (2018), που παρουσιάζει δύο καρχαρίες μετέωρους μέσα σε φορμαλδεΰδη σε μια λευκή δεξαμενή. Η σουίτα διαθέτει μπαρ 13 θέσεων, δύο σαλόνια, δύο δωμάτια μασάζ, δωμάτιο για χαλάρωση με αλατοθεραπεία, γυμναστήριο και πισίνα με μοτίβο που έχει ως θέμα τις πεταλούδες.


Lovers Deep Luxury Submarine Hotel, Santa Lucia

128.000 ευρώ/ βραδιά

lovers-Deep-luxury-submarine-hotel-600x529.jpg

luxury-submarine-bedroom-600x380.jpg

luxury-submarine-lounge-600x385.jpg


Το ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στη Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο… βυθό της θάλασσας! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υποβρύχιο όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν διαμονή 5 αστέρων, με δικό τους καπετάνιο, σεφ και μπάτλερ, καθώς και έξτρα παροχές όπως μεταφορές με ελικόπτερο σε παραλίες, πρωινά με σαμπάνια κ.ά.

Πηγή: Reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ