Το νέο εγχείρημα του Κύπρου Χρυσοστομίδη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον

Και ήδη μας έχει εξάψει την περιέργια.

Article featured image
Article featured image

Οι Εκδόσεις Ρίζες ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Κύπρου Χρυσοστομίδη, «Στο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριόΙστορίες για Παιδιά», Λευκωσία 2021.

Ο Χρυσοστομίδης, συγγραφέας 15 και πλέον βιβλίων, κυρίως νομικού και πολιτικού περιεχομένου, αλλά και του παραμυθιού «Ο Αρλεκίνος της Φεγγαρόπολης», αγγίζει μία, άγνωστη στο ευρύ αναγνωστικό κοινό, πτυχή του δημιουργικού του βίου μέσα από αναπαραστάσεις απλών γεγονότων και περιστατικών αλλά και εξιστορήσεις εθίμων και παραδόσεων του τόπου.

Οι Ιστορίες για Παιδιά, αλλά και για μεγάλους, εμφανώς αντανακλάσεις των βιωμάτων του ίδιου του συγγραφέα, ανοίγουν ένα παράθυρο σε μια Κύπρο μιας άλλης εποχής, με τις μικρές χαρές και τις συγκινήσεις της ζωής στο χωριό.

Τα στιγμιότυπα της καθημερινότητας τριών παιδιών, του Διονύση, της Αμαλίας και της Νίκης, ζωντανεύουν στις σελίδες του βιβλίου μέσα από την γλαφυρή αφήγηση του συγγραφέα αλλά και την ξεχωριστή εικονογράφηση του Γιώργου Γαβριήλ, δημιουργώντας μια γλυκιά νοσταλγία.

book cover photo.png


* Το βιβλίο του Κύπρου Χρυσοστομίδη, Στο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριό - Ιστορίες για Παιδιά κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Κύπρου, ενώ είναι διαθέσιμο και από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Ρίζες http://www.rizesboooks.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ