Η χιονισμένη Αθήνα όπως τη «φωτογράφισε» το Twitter

Μεγάλες Εικόνες.

Article featured image
Article featured image


Προβλήματα στις συγκοινωνίες, διακοπές στην ηλεκτροδότηση, δριμύ ψύχος αλλά και μαγικές εικόνες έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» στην Αθήνα.

Τα βόρεια προάστια έχουν ντυθεί στα «λευκά» από τη Δευτέρα ενώ σήμερα, μετά από την έντονη χιονόπτωση το βράδυ, έχουν ακόμη περισσότερο χιόνι.

Μάλιστα, χιονοπτώσεις παρατηρήθηκαν αργά χθες το βράδυ και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα νότια προάστια, ακόμη και σε περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» από τη θάλασσα. Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα και Άλιμος ντύθηκαν στα «λευκά».

Εκτός από μαγευτικά τοπία, όμως, η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε και αρκετά προβλήματα στην Αττική –όπως και σε άλλες περιοχές- με τις αντιολισθητικές αλυσίδες να είναι απαραίτητες κατά τόπους και την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία σε αρκετά σημεία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέχει στην ευρεία σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία.


EuVbi2tXIAAttix.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Π. Σαϊτας

EuVbks3WQAI_abE.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Π. Σαϊτας

EuVbkupXYAAWQVp.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Π. Σαϊτας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ